ДТЕК Київські регіональні електромережі

21 Березня, 2022 р., 14:31
За минулу добу аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі оперативно повернули світло для у пологовий будинок та лікарню у Києво-Святошинському районі Київщини, що були знеструмлені через бойові дії. В цілому за останній тиждень електромонтери компанії повністю або частково відновили електропостачання у 198 населених пунктах для 59 100 родин. Аварійно-відновлювальні роботи в області продовжуються, щойно бригади отримують можливість їх безпечно виконувати.
18 Березня, 2022 р., 15:37
Щодня енергетики ДТЕК Київські регіональні електромережі роблять все, щоб Україна залишалася зі світлом. Фахівці у Київській області цілодобово стежать за електросистемою, ремонтують мережі та відновлюють зруйновані під час обстрілів мережі. Жителів та підприємства просять по можливості сплачувати рахунки за електроенергію. Це допоможе компанії й надалі закуповувати матеріали, забезпечувати роботу ремонтних бригад та зберігати світло та тепло у будинках мільйонів українців.
21 Лютого, 2022 р., 13:02
У 2021 році ДТЕК Київські регіональні електромережі активно розвивав онлайн-канали обслуговування — чат-бот, месенджери та сайт. Кількість звернень до компанії саме через онлайн-канали зросло на 32% більше у порівнянні з 2020 роком. Нові сервіси: онлайн укладання договору на розподіл на сайті компанії, чат-бот у Viber та Telegram. Також в компанії створили спеціальну Viber-спільноту з актуальною інформацією для ОСББ та голів ОТГ. Загалом ДТЕК Київські регіональні електромережі протягом 2021 року обробили понад 1,3 млн звернень клієнтів через дистанційні канали обслуговування, включаючи кол-центр компанії. ДТЕК Київські регіональні електромережі робить онлайн-канали взаємодії з компанією максимально простими та зручними, щоб клієнти могли ними користуватися як в умовах карантину, так і після його закінчення.
01 Лютого, 2022 р., 16:45
У 2021 році ДТЕК Київські регіональні електромережі інвестував у оновлення мереж Бориспільщини 81 млн грн. Завдяки цьому компанії вдалося зменшити середню тривалість ліквідації аварій на 1 годину. Інвестиції в мережу стали можливі завдяки запровадженню стимулюючі інвестиції RAB-тарифів у 2021 році.
26 Січня, 2022 р., 09:01
Нові та модернізовані підстанції, реконструйовані електролінії, понад 37 тисяч встановлених нових електролічильників та інклюзивні сервіси для клієнтів. Таким є результат  програми Великого оновлення мереж у Київській області компанії ДТЕК Київські регіональні електромережі за 2021 рік. Дії компанії спрямовані на покращення електропостачання та якості послуг для трьохсот тисяч клієнтів компанії.
21 Січня, 2022 р., 10:55
За підсумками 2021 року загальна кількість приватних сонячних електростанцій, підключених до мереж ДТЕК Київські регіональні електромережі, становить 3162 об'єктів. В минулому році було підключено понад 800 нових просьюмерів*, які виробляють екологічно чисту електроенергію. Збільшивши, таким чином, їхню загальну кількість на 35%.
19 Січня, 2022 р., 16:23
ДТЕК Київські регіональні електромережі  у 2021 році планово замінив своїм клієнтам 37 тисяч застарілих електролічильників. Нові електронні прилади покращать точність обліку електроенергії. Заміна лічильників передбачена інвестиційною програмою.
17 Січня, 2022 р., 13:42
556 населених пунктів області знову зі світлом. Спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі відновили електропостачання у знеструмлених населених пунктах, що постраждали від негоди. Протягом 14-15 січня світло повернули у 257 міста і села, які були знеструмлені повністю та у 299, що постраждали частково. Відновили 249 лінії та роботу 5187 трансформаторних підстанцій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних