Енергетики ДТЕК Київські регіональні електромережі звернулися до українців із проханням підтримати їхню роботу

Дата: 18.03.2022 15:37
Кількість переглядів: 270

Щодня енергетики ДТЕК Київські регіональні електромережі роблять все, щоб Україна залишалася зі світлом. Фахівці у Київській області цілодобово стежать за електросистемою, ремонтують мережі та відновлюють зруйновані під час обстрілів мережі. Жителів та підприємства просять по можливості сплачувати рахунки за електроенергію. Це допоможе компанії й надалі закуповувати матеріали, забезпечувати роботу ремонтних бригад та зберігати світло та тепло у будинках мільйонів українців.

З початку війни українські енергетики не зупиняли аварійно-відновлювальні роботи. Електроенергія робіть можливим життя під час війни. Ми відновлюємо електромережі зруйновані під час бойових дій та приходимо на допомогу населенню да бізнесу. Підтримуємо роботу енергосистеми країни, щоб малий та великий бізнес працювали, пекарі могли пекти хліб, медики лікували, щоб був зв'язок із рідними, а в кожному будинку було тепло та затишно.

Лише за останню добу спеціалісти компанії ДТЕК Київські регіональні електромережі повернули світло ще 18 тисячам сімей українців у 90 населених пунктах Київської області.

Наразі всім дуже складно, але ми продовжуємо виконувати свою роботу. Ми просимо підприємства та мешканців України cплатити за спожиту електроенергію. Сьогодні рівень оплати послуг розподілу становить 30% фактичних нарахувань. Це створює додаткові труднощі – без оплати оператори системи розподілу не можуть закуповувати матеріали для ремонту мереж, заправляти автомобілі щоб усувати своєчасно аварії.

Енергетики просять мешканців та бізнес сплатити рахунки за електроенергію. У цей складний час оплата за спожиту електроенергію – це вклад мешканців країни у підтримку всієї енергосистеми України. Це допоможе компаніям подолати труднощі та продовжувати забезпечувати Україну електроенергією.

«Давайте усі разом робити все, що від нас залежить, щоб у кожного з нас було світло. Ми знаємо і віримо, що одного дня ми прокинемося у вільній та мирній Україні. Ми об'єднані та сильні. Разом ми – єдина Україна!», – звернулись енергетики із ремонтних бригад.

Відділ комунікацій
ДТЕК Київські регіональні електромережі:
Тел.: (044)4928300
E-mail: press_koe@koe.vsei.ua

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.