ДТЕК Київські регіональні електромережі

05 Травня, 2022 р., 11:38
4 травня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК повернули світло для 1 016 родин у Бучанському та Вишгородському районах Київщини, що були без світла через бойові дії. Електромонтери компанії продовжують відновлювати електромережі в районах області, щойно проходить розмінування територій українськими військовими.
04 Травня, 2022 р., 13:33
3 травня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК повернули світло для 1 310 родин у Бучанському та Вишгородському районах Київщини, що були без світла через бойові дії. Електромонтери компанії продовжують відновлювати електромережі в районах області, щойно проходить розмінування територій українськими військовими.
03 Травня, 2022 р., 14:26
Станом на квітень фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі повернули світло майже 75% всіх мешканців Київської області, що постраждали через бойові дії та окупацію. Компанія просить мешканців та підприємців Київщини сумлінно сплачувати за розподіл електроенергії.  Це допоможе закуповувати матеріали для ремонту мереж, заправляти автомобілі, щоб продовжувати повертати світло мешканцям області та підтримувати стабільну роботу електромереж області.
03 Травня, 2022 р., 13:55
2 травня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК повернули світло для 1 543 родин у Бучанському та Вишгородському районах Київщини, що були без світла через бойові дії. Електромонтери компанії продовжують відновлювати електромережі в районах області, щойно проходить розмінування територій українськими військовими.
29 Квітня, 2022 р., 13:37
28 квітня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК повернули електропостачання для 3 532 родин на Київщині, що були без світла через зруйновані лінії внаслідок бойових дій. Електромонтери ДТЕК продовжують відновлювати електромережі в районах Київщини, щойно проходить розмінування територій українськими військовими.
28 Квітня, 2022 р., 13:02
27 квітня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК повернули електропостачання для 6 325 родин на Київщині, що були без світла через зруйновані лінії внаслідок бойових дій. Електромонтери ДТЕК продовжують відновлювати електромережі в районах Київщини, щойно проходить розмінування територій українськими військовими.
27 Квітня, 2022 р., 11:16
26 квітня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК повернули електропостачання для 5  085 родин на Київщині, що були без світла через зруйновані лінії внаслідок бойових дій. Електромонтери ДТЕК продовжують відновлювати електромережі в районах Київщини, щойно проходить розмінування територій.  
26 Квітня, 2022 р., 13:30
25 квітня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК повернули електропостачання для 7 216 родин на Київщині, що були без світла через зруйновані лінії в наслідок бойових дій. Електромонтери ДТЕК продовжують відновлювати електромережі в районах Київщини, щойно проходить розмінування територій.
25 Квітня, 2022 р., 14:44
Протягом тижня, з 18 по 24 квітня включно, аварійні бригади ДТЕК повністю або частково повернули світло у 78 населених пунктів Київській області, що були знеструмлені через бойові дії. Знову зі світлом 34 326 домівок*, лікарні, сільради, школа і аптека в Загальцях та Гостомелі, вузол зв’язку в Макарівському районі. Електромонтери ДТЕК щоденно два місяці поспіль відновлюють електропостачання в районах Київщини після бойових дій і планують полагодити всі мережі та повернути світло всім мешканцям Київщини до 1 червня.
24 Квітня, 2022 р., 19:48
Протягом 22 квітня аварійно-відновлювальним бригадам ДТЕК вдалося повернути світло для 3 159 родин у Вишгородському, Бучанському та Бородянському районах Київщини. Електромонтери продовжують лагодити зруйновані мережі на територіях області, звільнених Збройними силами України від російських окупантів, щойно отримують на це дозвіл українських військових.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.