ДТЕК Київські регіональні електромережі

17 Січня, 2022 р., 13:36
Негода, яка пройшла значною територією країни 14 січня з поривами вітру до 27 метрів на секунду та ожеледицею, у Київській області призвела до пошкоджень ліній та масових аварій. Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі з початку негоди працюють у посиленому режимі, аби якомога швидше відновити електропостачання клієнтів. За добу електропостачання відновили у 162 містах і селах, які були знеструмлені повністю та у 209, що постраждали частково. Відремонтували 155 лінії та 3620 трансформаторних підстанцій.
13 Січня, 2022 р., 15:01
У 2021 році спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі встановили понад 500 спеціальних полімерних кожухів на трьох лініях 10 кВ у Яготинській та Миронівській територіальних громадах. Ці пристрої убезпечують птахів від ураження електричним струмом, а клієнтів компанії – від аварійних відключень електроенергії.
12 Січня, 2022 р., 10:10
Минулого року ДТЕК Київські регіональні електромережі поповнив автопарк 62 автомобілями. Нова техніка дасть змогу енергетикам швидше ліквідовувати аварії та виконувати планові ремонтні роботи в мережі. Поповнення автопарку стало можливим завдяки впровадженню у 2021 році стимулюючих інвестиції RAB-тарифів.
31 Грудня, 2021 р., 09:58
Попереду новорічні свята, а ще — період передачі показів лічильника за використану електроенергію. Для цього ДТЕК Київські регіональні електромережі пропонує клієнтам скористатися зручними дистанційними сервісами. За їх допомогою можна отримати консультацій щодо послуг компанії, ознайомитися з переліком необхідних документів, оформити заяву на певні послуги, дізнатися інформацію про відключення. Головна перевага дистанційних каналів — вони допомагають зекономити час та вирішити низку питань онлайн — не виходячи з дому. Сервіси доступні в режимі 24/7. Крім того, фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі надаватимуть повний перелік послуг протягом усіх новорічних та різдвяних свят.
29 Грудня, 2021 р., 09:02
ДТЕК Київські регіональні  електромережі скорегував графік проведення планових робіт з 29 грудня до 10 січня для того, аби  не відключати електроенергію у будинках клієнтів у ці дні.  Ми розуміємо, як важливо нашим клієнтам зустрічати новорічні свята вдома, зі світлом, теплом, затишком та комфортом. Це особливо актуально в період низьких температур та погіршення погідних умов, які ми спостерігаємо зараз.
22 Грудня, 2021 р., 10:52
Клієнти оператора системи розподілу (ОСР) ДТЕК Київські регіональні електромережі останнім часом надсилають багато запитань навіщо проводяться планові роботи з відключенням світла, як часто на рік вони відбуваються і як про них дізнатися заздалегідь. Компанія роз’яснює клієнтам, що протягом року здійснює капітальний та поточний ремонт енергообладнання, модернізацію електромережі, підключення нових клієнтів, проводить чистку трас ліній електропередачі. На час проведення таких робіт світло вимикають, а їх тривалість залежить від їх складності. Про тимчасове обмеження постачання світла компанія заздалегідь попереджає на своєму сайті. В середньому в рік компанія здійснює 11 тисяч таких робіт*.
20 Грудня, 2021 р., 14:52
Спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі встановили штучну платформу для захисту гнізда лелек від обвалення у селі Велика Офірна Фастівського району. У цьому році встановлено 56 платформ для гнізд лелек в Київській області. Установка конструкцій — частина масштабного еколого-просвітницького проєкту #Лелеченьки, який запустив ДТЕК Мережі у 2021 році. Головна його мета — допомогти зберегти в Україні популяцію білого лелеки та привернути увагу суспільства до проблеми скорочення біорізноманіття та захисту довкілля.
07 Грудня, 2021 р., 10:26
Шановні клієнти, постачальник електричної енергії ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК» прагне поділитися з Вами власними переконаннями, що сформовані досвідом минулих років:
29 Листопада, 2021 р., 09:21
Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі встановили у Дендрологічному парку «Олександрія» Національної академії наук України*, що у м. Біла Церква Київської області, 30 штучних гніздівель для сов. Так допомагають зберегти рідкісні види цього птаха, занесені до Червоної книги України та Бернської Конвенції.
26 Листопада, 2021 р., 19:22
23 листопада ДТЕК Київські регіональні електромережі відкрив підстанцію 110/10 кВ «Гостомель» після повної реконструкції. Підстанція забезпечить надійним електропостачанням мешканців Гостомеля, Ірпеня, Бучі та інших прилеглих населених пунктів. Компанія збільшила потужність енергооб’єкту з 32 до 50 МВт, що дасть змогу приєднувати до мережі нові житлові будинки та підприємства.       

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних