ДТЕК Київські регіональні електромережі

21 Квітня, 2022 р., 15:13
Протягом 20 квітня аварійні бригади ДТЕК повернули світло для 1 390 родин у 26 містах та селах Київської області, що були знеструмлені під час активних бойових дій. Також електроенергію відновили для амбулаторії і сільради в смт Гостомель і вузла зв’язку у Макарівському районі. Електромонтери продовжують лагодити мережі на територіях Київщини, звільнених Збройними силами України від російських окупантів.
21 Квітня, 2022 р., 09:43
З 20 квітня відновлюють свою роботу чотири центри обслуговування клієнтів (ЦОК) ДТЕК Київські регіональні електромережі. Свої двері відчинили офіси в Києві, Борисполі, Вишневому та Білій Церкві. ДТЕК дбає про своїх клієнтів та робить все можливе, для того аби вони отримували всі необхідні їм сервіси навіть в умовах воєнного стану.
20 Квітня, 2022 р., 13:33
19 квітня аварійні бригади ДТЕК повернули світло для 3  084 родин у 22 містах та селах Київської області, що були знеструмлені під час активних бойових дій. Електромонтери продовжують відновлювати електропостачання в районах Київщини, звільнених Збройними силами України від російських окупантів.
19 Квітня, 2022 р., 13:46
Протягом 18 квітня аварійні бригади ДТЕК повернули світло для 4 235 родин у 7 містах та селах Київської області, що були знеструмлені під час активних бойових дій. Електромонтери продовжують відновлювати електропостачання в районах Київщини, звільнених Збройними силами України від російських окупантів. Повернути світло всім мешканцям Київщини заплановано до 1 червня.
18 Квітня, 2022 р., 16:34
Протягом тижня, з 11 по 17 квітня включно, аварійні бригади ДТЕК повністю або частково повернули світло у 156 населених пунктів Київській області, що були знеструмлені через бойові дії. Знову зі світлом 100 954 домівки*, лікарні в Броварах та Ірпені, водоканали в Бучі, Броварах та Іванкові, хлібозавод, цегляний завод в Іванкові, пожежна частина у Бучі, газорозподільчий пункт у селі Плоске Броварського району. Електромонтери продовжують відновлювати електропостачання в районах Київщини, звільнених Збройними силами України від російських окупантів. ДТЕК Київські регіональні електромережі планує повернути світло всім мешканцям Київщини до 1 червня.
15 Квітня, 2022 р., 15:37
Протягом 14 квітня аварійні бригади енергетиків ДТЕК повернули світло для 5 797 родин в 16 населених пунктах Київській області, що були знеструмлені під час активних бойових дій. Енергетики продовжують лагодити мережі в селах та містах, звільнених Збройними силами України від російських окупантів і які вже розмінували українські військові.
15 Квітня, 2022 р., 14:52
Із початку військових дій в Україні ДТЕК Київські регіональні електромережі продовжує працювати 24/7, щоб у домівках мешканців області завжди було світло та комфорт. Як працюють клієнтські сервіси в умовах воєнного стану, що робити, якщо раптом зникло світло або є проблеми з напругою, – у компанії підготували відповіді на ТОП-10 найпопулярніших питань клієнтів та розповіли способи їх вирішення.
13 Квітня, 2022 р., 13:03
Протягом 12 квітня аварійні бригади енергетиків ДТЕК повернули світло для 1 766 родин в 17 населених пунктах Київській області, що були знеструмлені під час активних бойових дій. За минулу добу відновили електропостачання водоканалу та пожежної частини у місті Буча. Енергетики продовжують лагодити мережі в селах та містах, звільнених Збройними силами України від російських окупантів і які вже розмінували українські військові.
12 Квітня, 2022 р., 14:50
11 квітня аварійні бригади енергетиків ДТЕК повернули світло для 4 611 родин в 31 населеному пункті Київській області, що були знеструмлені під час активних бойових дій. Енергетики продовжують лагодити мережі в селах та містах, звільнених Збройними силами України від російських окупантів і які вже розмінували українські військові. За минулу добу відновили електропостачання газорозподільчого пункту у селі Плоске Броварського району. Аварійно-відновлювальні роботи в області продовжуються, щойно бригади отримують можливість їх безпечно виконувати.
08 Квітня, 2022 р., 15:32
7 квітня аварійні бригади енергетиків ДТЕК частково повернули світло в 17 населених пунктів Київській області, що були знеструмлені через бойові дії. Знову зі світлом 4 552 родини. У звільненому від окупантів Ірпені енергетики відновили електропостачання водоканалу. Аварійно-відновлювальні роботи в області продовжуються, щойно бригади отримують можливість їх безпечно виконувати.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.