4 000 родин у 7 населених пунктах Київщини знову зі світлом: ДТЕК продовжує повертати електроенергію на звільнені території

Дата: 19.04.2022 13:46
Кількість переглядів: 142

Протягом 18 квітня аварійні бригади ДТЕК повернули світло для 4 235 родин у 7 містах та селах Київської області, що були знеструмлені під час активних бойових дій. Електромонтери продовжують відновлювати електропостачання в районах Київщини, звільнених Збройними силами України від російських окупантів. Повернути світло всім мешканцям Київщини заплановано до 1 червня.

18 квітня електромонтери ДТЕК відновлювали електропостачання у 7 населених пунктах Київської області. Частково повернули світло у Вишгородському районі у село Феневичі. У Бучанському районі у смт Гостомель та Бородянка, а також села: Михайлівка-Рубежівка, Пилиповичі, Пороскотень.

Також за минулу добу аварійні бригади ДТЕК відновили електропостачання для 2 500 споживачів в Броварах, де 17 квітня стався ворожий обстріл і була пошкоджена одна з високовольтних підстанцій Броварського району. На сьогодні енергетики повернули електропостачання всім споживачам, яких було знеструмлено через ракетний удар.   

Загалом світло повернули для 4 235 родин.

Фахівці ДТЕК продовжують відновлювати електропостачання в районах Київщини, звільнених Збройними силами України від російських окупантів. 19 квітня енергетики ДТЕК планують виконувати роботи з відновлення електропостачання ще у 34 населених пунктах Броварського, Бучанського та Вишгородського районів. Наразі компанія зосередила всі зусилля, щоб повернути світло всім мешканцям Київщини до 1 червня.

Енергетики всіх операторів системи розподілу ДТЕК Мережі згуртувалися, щоб відновити все зруйноване окупантами. В Київській області допомагають відновлювати зруйновані мережі енергетики ДТЕК з Одещини, Дніпропетровщини та Києва. Електромонтери приступають до роботи одразу після розмінування цих територій українськими військовими та отримання дозволу від Збройних сил України для доступу до місць пошкоджень. В першу чергу аварійні бригади відновлюють високовольтні мережі 110-35 кВ, які забезпечують електропостачання населених пунктів. Після цього ремонтують розподільчі мережі 10-0,4 кВ, що живлять безпосередньо житлові будинки. Також фахівці компанії опрацьовують заявки споживачів в тих містах та селах, де вже повністю повернули світло в населені пункти по мережам 10 кВ й приступили до виконання ремонтів в мережах 0,4 кВ.

Без світла залишаються 167 населених пунктів та понад 80 тисяч домогосподарств у Київській області.

Аварійні бригади енергетиків безперервно працюють вже 55 добу, щоб оперативно відновлювати електропостачання населених пунктів у Київській області, які постраждали через бойові дії. Електромонтери ДТЕК разом із лікарями, волонтерами, постачальниками найнеобхідніших продуктів харчування та ліків, роблять все від них залежне, щоб підтримати Україну та українців у складних умовах.

Використовуйте лише офіційні канали інформації та зберігайте спокій. Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт компанії, соцмережі, кол-центр, чат-боти в Telegram та Viber, які можна знайти за назвою «ДТЕК Київські регіональні електромережі».

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

Відділ комунікацій
ДТЕК Київські регіональні електромережі:
Тел.: (044)4928300
E-mail: press_koe@koe.vsei.ua

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.