Енергетики ДТЕК повертають світло на звільнених територіях Київщини: лікарні в Броварах та Ірпені, водоканал та хлібозавод в Іванкові, пожежна частина у Бучі та 101 000 домівок

Дата: 18.04.2022 16:34
Кількість переглядів: 174

Фото без описуПротягом тижня, з 11 по 17 квітня включно, аварійні бригади ДТЕК повністю або частково повернули світло у 156 населених пунктів Київській області, що були знеструмлені через бойові дії. Знову зі світлом 100 954 домівки*, лікарні в Броварах та Ірпені, водоканали в Бучі, Броварах та Іванкові, хлібозавод, цегляний завод в Іванкові, пожежна частина у Бучі, газорозподільчий пункт у селі Плоске Броварського району. Електромонтери продовжують відновлювати електропостачання в районах Київщини, звільнених Збройними силами України від російських окупантів. ДТЕК Київські регіональні електромережі планує повернути світло всім мешканцям Київщини до 1 червня.

За минулий тиждень, з 11 по 17 квітня, електромонтери ДТЕК відновлювали електропостачання у 156 населених пунктах Київської області. Щоденно енергетики обстежували лінії в цих містах та селах і поступово лагодили електроінфраструктуру. Світло повернули для 100 954 домівок, а також важливим об’єктам інфраструктури: лікарням в Броварах та Ірпені, водоканалам в Бучі, Броварах та Іванкові, хлібозаводу та цегляному заводу в Іванкові, пожежній частині у Бучі, газорозподільчому пункту у селі Плоске Броварського району.

На минулому тижні в Київській області знову загострилася ситуація через повітряні атаки нападників та влучання ракет в інфраструктуру населених пунктів. Тому аварійним бригадам доводиться знову лагодити мережі в містах та селах, де раніше вже виконувалися роботи з відновлення.

Зокрема, за 17 квітня частково відновили електропостачання в Бучанському районі в місті Ірпінь, смт Макарів та Гостомель, а також в селах: Королівка, Калинівка, Людвинівка, Забуяння. У Вишгородському районі частково повернули світло у села: Старі Петрівці, Гаврилівка, Лісовичі. Після відтиску нападу російських окупантів Збройними силами України та розмінування цих територій, енергетиків допустили до відновлення зруйнованих електромереж.

Також за минулу добу аварійні бригади ДТЕК відновили електропостачання для понад 22 тисяч споживачів в Броварах, де  вранці 17 квітня стався ворожий обстріл і була пошкоджена одна з високовольтних підстанцій Броварського району. Без світла залишаються ще 2 500 тисячі домогосподарств, яким енергетики планують відновити електропостачання найближчим часом.

Фахівці ДТЕК продовжують відновлювати електропостачання в районах Київщини, звільнених Збройними силами України від російських окупантів. 18 квітня енергетики ДТЕК планують виконувати роботи з відновлення електропостачання ще у 35 населених пунктах Броварського, Бучанського та Вишгородського районів. Повернути світло всім мешканцям Київщини заплановано до 1 червня.

Енергетики всіх операторів системи розподілу ДТЕК Мережі згуртувалися, щоб відновити все зруйноване окупантами. В Київській області допомагають відновлювати зруйновані мережі енергетики ДТЕК з Одещини, Дніпропетровщини та Києва. Електромонтери приступають до роботи одразу після розмінування цих територій українськими військовими та отримання дозволу від Збройних сил України для доступу до місць пошкоджень. В першу чергу аварійні бригади відновлюють високовольтні мережі 110-35 кВ, які забезпечують електропостачання населених пунктів. Після цього ремонтують розподільчі мережі 10-0,4 кВ, що живлять безпосередньо житлові будинки. Також фахівці компанії опрацьовують заявки споживачів в тих містах та селах, де вже повністю повернули світло в населені пункти по мережам 10 кВ й приступили до виконання ремонтів в мережах 0,4 кВ.

Без світла залишаються 174 населених пунктів та понад 84 тисячі домогосподарств у Київській області.

Аварійні бригади енергетиків безперервно працюють вже 54 добу, щоб оперативно відновлювати електропостачання населених пунктів у Київській області, які постраждали через бойові дії. Електромонтери ДТЕК разом із лікарями, волонтерами, постачальниками найнеобхідніших продуктів харчування та ліків, роблять все від них залежне, щоб підтримати Україну та українців у складних умовах.

Використовуйте лише офіційні канали інформації та зберігайте спокій. Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт компанії, соцмережі, кол-центр, чат-боти в Telegram та Viber, які можна знайти за назвою «ДТЕК Київські регіональні електромережі».

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

*з урахуванням домогосподарств, які доводилося підключати по декілька разів, через постійні руйнування у період активних бойових дій

Відділ комунікацій
ДТЕК Київські регіональні електромережі:
Тел.: (044)4928300
E-mail: press_koe@koe.vsei.ua



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних