ДТЕК Київські регіональні електромережі

14 Липня, 2022 р., 19:34
Під час негоди падіння дерев та контакт гілок з електромережами стають основною причиною аварійного відключення електропостачання. Аби попередити можливі аварії, фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі поновили обрізку чагарників та гілля дерев вздовж повітряних ліній електропередачі, яку вимушено переривали з початку військових дій в області. Протягом липня компанія планує розчистити понад 400 кілометрів охоронних зон ліній електропередачі від гілля дерев, що знаходяться у небезпечній близькості від мереж.
07 Липня, 2022 р., 14:23
Через негоду, яка пройшла значною територією країни 6 липня — злива та пориви вітру до 20 м/с — у Київській області сталися пошкодження ліній та масові аварії. Спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі з відучора працюють у посиленому режимі, аби якомога швидше відновити електропостачання клієнтів.
06 Липня, 2022 р., 14:57
У червні ДТЕК Київські регіональні електромережі повернув світло понад 530 тисячам родин, що лишилися без електропостачання через аварійні ситуації та ракетні обстріли на енергообладнанні компанії. З початку війни фахівці компанії не зупиняли свою роботу та продовжують 24/7 підтримувати надійність та якість електропостачання для мешканців, підприємств та установ Київщини.
01 Липня, 2022 р., 13:04
Початок місяця – період передачі показів лічильника. Для своїх клієнтів ДТЕК Київські регіональні електромережі пропонує зручний сервіс — Особистий кабінет побутового клієнта. Через застосунок у лічені хвилини можна передати покази лічильника, а також відслідковувати обсяги спожитої електроенергії. Дистанційний канал обслуговування виключає необхідність відвідувати офіси компанії, що зручно та безпечно, особливо в умовах воєнного часу.
30 Червня, 2022 р., 08:22
На Київщині негода - злива, грози та шквальні пориви вітру 15-20 м/с. Негода вже стала причиною частини аварійних відключень електроенергії в регіоні. Бригади ДТЕК переведені в режим підвищеної готовності, щоб у максимально короткі терміни ліквідувати аварійні відключення світла.
22 Червня, 2022 р., 16:26
Спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі продовжують ліквідовувати наслідки негоди, що спричинила масові аварійні відключення. Аварійні бригади з початку негоди працюють у посиленому режимі, аби якомога швидше відновити електропостачання клієнтів. Станом на ранок 22 червня фахівці відновили роботу 87 ліній і 2 689 трансформаторних підстанцій. Електропостачання повністю повернули у 69 населених пунктах та у 122 – частково.
21 Червня, 2022 р., 16:34
Упродовж 21 червня очікується погіршення погодних умов у Київській області. Прогнозується зливи, грози та пориви вітру до 20 метрів на секунду. Негода вже стала причиною частини аварійних відключень електроенергії в регіоні. Бригади ДТЕК переведені в режим підвищеної готовності, щоб у максимально стислі терміни ліквідувати аварійні відключення світла.
14 Червня, 2022 р., 16:44
ДТЕК Київські регіональні електромережі поновив обрізку чагарників та гілля дерев вздовж повітряних ліній електропередачі, яку вимушено переривав з початку військових дій в області. Протягом червня компанія планує розчистити 400 кілометрів трас. Це знизить ризик обриву ліній під час сильних поривів вітру. Разом з цими роботами електромонтери усуватимуть виявлені дефекти на обладнанні, щоб запобігати аварійним відключенням світла у клієнтів. Всього з початку 2022 року на Київщині компанія вже розчистила та перевірила на дефекти більше 1 000 км трас повітряних ліній електропередачі напругою 0,4-6/10 кВ.
02 Червня, 2022 р., 16:23
У травні енергетики ДТЕК Київські регіональні електромережі повернули світло 300 тисячам родин, що лишилися без електропостачання через аварійні ситуації на енергообладнанні компанії. Також фахівці повністю завершили всі відновлювальні роботи на електромережах ДТЕК та повернули світло мешканцям Київській області, що постраждали через бойові дії.
02 Червня, 2022 р., 14:55
1 червня аварійні бригади ДТЕК оперативно, протягом двох годин, повернули світло у 24 населених пунктах Київщини, що були знеструмленими через пошкодження електроліній в наслідок ракетного обстрілу. Знову зі світлом 8 781 сім’я. Аварійні бригади ДТЕК напоготові оперативно повертати світло в будинки мешканців Київщини, щойно на це буде дозвіл Збройних сил України та Територіальної оборони.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних