ДТЕК повернув електропостачання для 530 тисяч клієнтів Київщини – результати роботи енергетиків у червні

Дата: 06.07.2022 14:57
Кількість переглядів: 161

У червні ДТЕК Київські регіональні електромережі повернув світло понад 530 тисячам родин, що лишилися без електропостачання через аварійні ситуації та ракетні обстріли на енергообладнанні компанії. З початку війни фахівці компанії не зупиняли свою роботу та продовжують 24/7 підтримувати надійність та якість електропостачання для мешканців, підприємств та установ Київщини.

Упродовж червня в Київській області сталися 895 аварій на електромережі. Основна причина аварій – негода з сильними поривами вітру та дощем, що пошкоджувала електромережі, зношеність обладнання та технологічні порушення (перевантаження, дії третіх осіб тощо). Крім того, 01 червня через пошкодження електроліній в наслідок ворожого обстрілу, сталося відключення електроенергії у 24 населених пунктах в Обухівському районі Київської області. Протягом двох годин аварійні бригади ДТЕК повернули світло для 8 781 родини.

«Спеціалісти ДТЕК в червні відновили електропостачання для 530 465 родин. Енергетикам доводилось ліквідувати не тільки наслідки бойових дій в області, але і наслідки негоди та аварій на електромережі. Наші фахівці докладали максимум зусиль, оперативно повертали клієнтам світло та виконували всі необхідні ремонтно-відновлювальні роботи», – зазначили в компанії.

З початку війни енергетики ДТЕК Київські регіональні електромережі не зупиняють роботи для підтримки стабільної роботи електромереж. Та продовжують підтримувати надійність та якість електропостачання жителів та підприємств Київської області.

18 травня енергетики ДТЕК завершили всі відновлювальні роботи на електромережах та повернули світло мешканцям Київській області, що постраждали через бойові дії.

Наразі усі ремонтні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі на час воєнного стану переведені в аварійно-відновлювальний режим роботи та готові оперативно повертати світло під час відключень. У разі пошкоджень через бойові дії працівники також мають спеціальні інструкції щодо роботи в кризових ситуаціях та забезпечені всім необхідним для відновлення роботи обладнання.

Як повідомлялося раніше, у травні фахівці ДТЕК повернули світло 302 606 клієнтам.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

Відділ комунікацій
ДТЕК Київські регіональні електромережі:
Тел.: (044)4928300
E-mail: press_koe@koe.vsei.ua


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.