ДТЕК Київські регіональні електромережі

13 Вересня, 2022 р., 16:10
Готуючи область до проходження сезону холодів, фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі розчистять від зелених насаджень понад 3 тисячі кілометрів трас повітряних ліній електропередачі. Такі заходи допоможуть запобігати аварійним відключенням, викликаним можливим торканням та падінням гілок дерев на електричні проводи.
08 Вересня, 2022 р., 10:25
Протягом серпня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі повернули електропостачання у понад 300 тисяч домівок, що були тимчасово без світла через негоду або аварійні ситуації. З початку війни компанія не зупиняла свою роботу, продовжує підтримувати електромережу області у належному стані та готувати її до проходження сезону пікових навантажень. Наша мета — забезпечити села та міста електроенергією, що необхідно для нормального життя мешканців регіону.
31 Серпня, 2022 р., 10:30
ДТЕК Київські регіональні електромережі поновив роботи зі встановлення в будинках клієнтів розумних приладів обліку, що були призупинені через війну. Нові електролічильники багатозонні та допомагають заощаджувати на електриці. Їх монтують замість старих, які вичерпали строк експлуатації. Загалом до кінця року мешканці Київщини отримають 31254 нових сучасних лічильників.
29 Серпня, 2022 р., 15:03
ДТЕК Київські регіональні електромережі робить усе необхідне для того, щоб інфраструктура електромереж Київської області надійно працювала в осінньо-зимовий період. Для цього компанія виконає ремонт 690 кілометрів ліній та технічно оновить 80 енергооб’єктів. Це дозволить підвищити надійність електропостачання мешканців, установ та підприємств області в період підвищеного попиту на електроенергію.
25 Серпня, 2022 р., 13:28
В Ірпені, Бучі, Бородянці й Гостомелі – населених пунктах Київської області, які найбільше постраждали від агресії росії – компанія ДТЕК встановлює на опорах ліній електропередачі пам’ятні таблички «ДТЕК. Повертаємо світло».
01 Серпня, 2022 р., 13:36
З 1 по 3-тє число кожного місяця ДТЕК Київські регіональні електромережі очікує від клієнтів покази електролічильників. Завдяки цим даним постачальники електроенергії можуть формувати коректні квитанції, а клієнти – оплачувати реально спожиті кіловати. Компанія пояснює про особливості передачі показів багатозонних лічильників та нагадує про способи, якими це найзручніше робити.
28 Липня, 2022 р., 16:34
За інформацією Українського Гідрометцентру, упродовж 28 липня у Київській області спостерігатимется надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі звертаються до мешканців області з проханням бути особливо обережними: не розводити багаття, не спалювати суху траву, а також дотримуватися правил безпеки поблизу енергооб’єктів.
15 Липня, 2022 р., 10:29
Протягом травня-червня спеціалісти ДТЕК перевірили спеціальні захисні платформи для гнізд лелек, які протягом двох років встановлювали у Київській області. За підрахунками, лелеки обжили понад 90% встановлених раніше «безпечних гнізд». Птахи повернулися в Україну попри війну, щоб дати нове життя та надію всім українцям на відновлення миру та стабільності в країні. Адже – #ЛелекаВгніздіМирвУкраїні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних