На опорах ліній електропередачі Київщини встановлено пам’ятні знаки про вклад енергетиків у післявоєнну відбудову України

Дата: 25.08.2022 13:28
Кількість переглядів: 194

В Ірпені, Бучі, Бородянці й Гостомелі – населених пунктах Київської області, які найбільше постраждали від агресії росії – компанія ДТЕК встановлює на опорах ліній електропередачі пам’ятні таблички «ДТЕК. Повертаємо світло».

400 пам’ятних знаків* нагадуватимуть мешканцям і гостям цих міст та селищ про вклад енергетиків у відбудову України та нормалізацію життя українців після російського вторгнення.

Після звільнення Збройними силами України Київської області від російських окупантів, фахівці ДТЕК Мережі відновили 10 тис. км зруйнованих ліній електропередачі, з яких майже 1,6 тис. км будували з нуля. Відремонтували 71 високовольтну підстанцію і майже 3 тис. трансформаторних підстанцій. Спільними зусиллями 160 ремонтних бригад з Дніпропетровщини, Одещини, Київщини та Києва повернули світло 260 тис. родин області у стислі терміни – лише за 45 днів.

«Ми підтримуємо нормальне життя для жителів України. Це відновлення було вкрай непросто зробити в надскладних умовах постійного ризику через численні замінування територій, дефіцит людського та матеріального ресурсів. Тому ініціатива із встановленням пам’ятних табличок у найбільш зруйнованих містах та селищах області – знакова, бо це наша пам'ять про боротьбу на енергетичному фронті країни, повернення електропостачання на Київщині та символ єдності у відновленні України. Такі пам'ятні таблички вже з'явилися на вулицях в Ірпені, Бучі, Бородянці й Гостомелі, – коментує Віталій Шайда, генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Енергетики ДТЕК реалізували таке масштабне відновлення мереж, яке українська енергетика не бачила за всю її історію.

В умовах війни група ДТЕК як відповідальний бізнес і партнер держави продовжує підтримувати енергетичну безпеку України. Нині компанія щоденно працює над відновленням електропостачання в інших регіонах.

*Коротке відео як компанія встановлює пам’ятні таблички за цим посиланням.

Відділ комунікацій
ДТЕК Київські регіональні електромережі:
Тел.: (044)4928300
E-mail: press_koe@koe.vsei.ua



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.