ДТЕК Київські регіональні електромережі

01 Червня, 2022 р., 13:57
Вчасно передані покази лічильників дають змогу ДТЕК Київські регіональні електромережі зафіксувати реальні об’єми споживання електроенергії, постачальникам сформувати коректні платіжки, а клієнтам сплачувати за реально спожиті кіловати. Для того щоб надсилати дані було зручно та швидко в компанії працюють дистанційні сервіси. Вони не вимагають особистої присутності в офісах компанії та працюють 24/7, що особливо актуально у воєнний час та з огляду на ризики повітряних ударів. Самий простий з наявних сервісів – чат-бот у Viber та Telegram, який дозволяє передати покази та отримати послуги компанії у декілька кліків.
25 Травня, 2022 р., 13:10
ДТЕК Київські регіональні електромережі відновив роботу ще шести центрів обслуговування клієнтів (ЦОК). Зокрема, офіси у Бородянці, Ірпені, Іванкові, Макарові, Обухові та Фастові. Вони працюватимуть з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 17:00 години без перерви та з дотриманням всіх заходів безпеки. Клієнти зможуть отримати послуги, які передбачають особистий візит до фахівців. Також в компанії радять користуватися доступними та зручними дистанційними каналами зв’язку та онлайн-сервісами.
18 Травня, 2022 р., 15:55
18 травня фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі на 100% повернули світло у Київську область, звільнену від окупантів 2 квітня 2022 року. Електроенергія,  високовольтними і розподільчими мережами, що належать компанії, була подана у 600 населених пунктів в домівки 260 тисяч родин. Це є критично важливим для відновлення нормального життя в області. Енергетики доклали максимум зусиль аби роботи були виконані за 45 днів, а не 60, як було анонсовано раніше.
16 Травня, 2022 р., 16:18
За тиждень з 9 по 15 травня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК відновили електропостачання для 5 794 родин у 7 населених пунктах Київщини, що були знеструмленими в період активних бойових дій. Енергетикам вдалося повністю зажити Іванківську громаду у Вишгородському районі. Електромонтери компанії продовжують відновлювати електромережі в районах області, щойно проходить розмінування територій фахівцями ДСНС.
13 Травня, 2022 р., 15:15
За 12 травня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК відновили електропостачання для понад 800 родин у 5 населених пунктах Київщини, що були знеструмленими в період активних бойових дій. Електромонтери компанії продовжують відновлювати електромережі в районах області, щойно проходить розмінування територій фахівцями ДСНС.
12 Травня, 2022 р., 13:18
За 11 травня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК відновили електропостачання для 1 614 родин у 6 населених пунктах Київщини, що були знеструмленими в період активних бойових дій. Електромонтери компанії продовжують відновлювати електромережі в районах області, щойно проходить розмінування територій фахівцями ДСНС.
11 Травня, 2022 р., 16:12
За 10 травня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК відновили електропостачання для 1 657 родин у 8 населених пунктах Київщини, що були знеструмленими в період активних бойових дій. Електромонтери компанії продовжують відновлювати електромережі в районах області, щойно проходить розмінування територій українськими військовими.
10 Травня, 2022 р., 10:40
За 9 травня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК відновили електропостачання для 2 163 родин у 6 населених пунктах Київщини, що були знеструмленими в період активних бойових дій. Електромонтери компанії продовжують відновлювати електромережі в районах області, щойно проходить розмінування територій українськими військовими.
09 Травня, 2022 р., 16:02
Протягом тижня з 2 по 8 травня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК відновили електропостачання  для 8 405 родин у 18 населених пунктах Київщини, що були без світла через бойові дії. Електромонтери компанії продовжують відновлювати електромережі в районах області, щойно проходить розмінування територій українськими військовими.
06 Травня, 2022 р., 16:19
Протягом 5 травня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК повернули світло для 2 015  родин у Бучанському та Вишгородському районах Київщини, що були без світла через бойові дії. Електромонтери компанії продовжують відновлювати електромережі в районах області, щойно проходить розмінування територій українськими військовими.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних