ДТЕК повернув світло в 100 населених пунктів Київщини, знеструмлених через негоду

Дата: 07.07.2022 14:23
Кількість переглядів: 162

Через негоду, яка пройшла значною територією країни 6 липня — злива та пориви вітру до 20 м/с — у Київській області сталися пошкодження ліній та масові аварії. Спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі з відучора працюють у посиленому режимі, аби якомога швидше відновити електропостачання клієнтів.

Станом на ранок вже відновлено електропостачання у 39 населених пунктах, що були без світла повністю та 61 – частково знеструмлених через негоду. Відремонтували 45 повітряних ліній 6-10 кВ та 1094 трансформаторних підстанцій.

«ДТЕК — надійна, відповідальна компанія, яка турбується про своїх клієнтів. Фахівці компанії продовжують ліквідувати наслідки негоди. Вони докладають максиму зусиль, щоб в стислі терміни повернути світло в домівки клієнтів. Наразі найбільше відключень залишається у Макарівському енерговузлі. Над відновленням електропостачання працює бригади», — повідомили у компанії.

6 липня в Київській області через погіршення погодних умов було знеструмлено 52 населених пунктів повністю та 91 — частково. Пошкоджено 68 повітряних ліній та 1619 трансформаторних підстанцій. Наразі без електропостачання лишаються 13 населених пунктів повністю та 30 частково. Через негоду знеструмлені 20 ліній електропередачі 6-10 кВ повністю та 3 — частково, 525 трансформаторних підстанцій.

Для оперативної ліквідації аварій на мережі через наслідки негоди та повернення світла мешканцям Київщини, аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі були переведені у посилений режим.

ДТЕК Київські регіональні електромережі нагадує правила безпеки:

  • під час сильного вітру потрібно уникати знаходження біля ліній електропередачі;
  • при виявленні обірваних ліній не підходити ближче ніж 8-12 метрів, ні в якому разі не торкатися оголених проводів та одразу повідомити про це компанію;
  • якщо пропало світло, не намагайтеся здійснити ремонт самостійно. У випадку, коли світло зникло у квартирі або будинку, — зверніться до електрика, що обслуговує ваш будинок. Якщо немає світла на всій вулиці — зверніться до фахівців ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Про всі аварійні випадки на електромережах просимо повідомляти зручним для вас способом:

За постійним оновленням інформації про ліквідацію аварій внаслідок негоди можна слідкувати на офіційній сторінці у Facebook.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

 

Відділ комунікацій
ДТЕК Київські регіональні електромережі:
Тел.: (044)4928300
E-mail: press_koe@koe.vsei.ua



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.