ДТЕК Київські регіональні електромережі

02 Вересня, 2021 р., 08:57
Початок місяця – час передавати покази лічильника. Для зручності клієнтів в компанії працюють чат-бот, сайт, особистий кабінет та інші дистанційні сервіси. Завдяки ним передавати покази лічильника – просто та швидко.
30 Серпня, 2021 р., 15:46
У Київській області з ночі триває негода зі шквальним вітром та зливами. Ускладнення погодних умов призвело до пошкоджень ліній та масових аварій. Спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі працюють у посиленому режимі, щоб повернути світло в кожну оселю. Станом на 10.30 30 серпня фахівці відновили роботу 77 ліній і 2008 трансформаторних підстанцій. Електропостачання повернули у 94 населених пункти, що знеструмлювалися повністю та 114 — частково.
25 Серпня, 2021 р., 10:01
У серпні поточного року парк спеціальної техніки ДТЕК Київські регіональні електромережі поповнився трьома 18-метровими автовежами на базі автомобілів IVECO. Завдяки сучасній техніці ремонтні бригади зможуть оперативніше усувати пошкодження ліній електропередач та несправності енергетичного обладнання, а клієнти компанії швидше отримуватимуть світло у разі аварійних відключень. Поповнення автопарку стало можливим завдяки впровадженню у 2021 році стимулюючих інвестиції RAB-тарифів.
20 Серпня, 2021 р., 11:45
ДТЕК Київські регіональні електромережі до кінця поточного року встановить 160 реклоузерів за 63 млн грн. Такі пристрої зменшують кількість аварій на обладнанні та можуть самостійно відновлювати роботу ліній у разі дрібних пошкоджень, чим значно підвищать надійність електропостачання всім мешканцям Київщини. Таке оновлення стало можливим завдяки впровадженню у 2021 році стимулюючих інвестиції RAB-тарифів.  
19 Серпня, 2021 р., 13:59
Спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі продовжують ліквідувати наслідки негоди, що спричинила масові аварійні відключення. Бригади працювали всю ніч з 17 на 18 серпня, щоб відновити електропостачання в постраждалих від грози регіонах. Станом на 12.00 18 серпня фахівці відновили роботу 43 ліній і 1117 трансформаторних підстанцій. Електропостачання повернули у 42 населених пункти, що знеструмлювалися повністю та 63 — частково.
10 Серпня, 2021 р., 14:32
ДТЕК Київські регіональні електромережі розвиває сучасний клієнтський сервіс — простий та доступний для всіх мешканців області. Для зручності клієнтів центри обслуговування клієнтів (ЦОК) у Вишневому та Обухові змінили графік роботи. Тепер отримати послуги та консультації спеціаліста можна в зручний час навіть у вихідні.
09 Серпня, 2021 р., 19:37
До кінця року ДТЕК Київські регіональні електромережі планує запустити в роботу підстанцію 110/35/10 кВ «Козин» та підстанцію 110/10 «Гостомель». Після вводу в експлуатацію підстанцій більш надійне електропостачання отримають мешканці двох енергодефіцитних енерговузлів області -  Ірпінського та Обухівського. Завершення будівництва та реконструкції стало можливим завдяки впровадженню стимулюючих інвестиції RAB-тарифів в 2021 році. Вони дозволили компанії збільшити інвестпрограму в 2021 році на 79% у порівнянні з 2020р. Ці кошти спрямовують на модернізацію і розвиток енергетичної інфраструктури регіону відповідно до потреб його жителів.
03 Серпня, 2021 р., 09:52
ДТЕК Київські регіональні електромережі зможе швидше виявляти та ліквідовувати аварії на обладнанні підстанцій та кабельних лініях електропередачі напругою 0,4-110 кВ завдяки новій електротехнічній лабораторії ЕТЛ-35К. Нова пересувна техніка дозволить підвищити якість та стабільність електропостачання мешканців та підприємств Київщини. 
30 Липня, 2021 р., 11:34
На Київщині частина населених пунктів залишилися без світла внаслідок негоди, яка вирувала з вечора 29 липня. Бригади працювали всю ніч, щоб відновити електропостачання в постраждалих від грози регіонах. Станом на ранок 30 липня фахівці відновили роботу 46 ліній і 1561 трансформаторних підстанцій. Електропостачання повернули у 58 населених пунктах, що знеструмлювалися повністю та 72— частково.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних