Для зручності клієнтів: у ДТЕК Київські регіональні електромережі працюють дистанційні сервіси передачі показів лічильника

Дата: 02.09.2021 08:57
Кількість переглядів: 306

Початок місяця – час передавати покази лічильника. Для зручності клієнтів в компанії працюють чат-бот, сайт, особистий кабінет та інші дистанційні сервіси. Завдяки ним передавати покази лічильника – просто та швидко.

Відповідно до законодавства, кожному клієнту оператора системи розподілу потрібно щомісяця фіксувати покази лічильника в останній день та передавати їх впродовж трьох днів. Це дозволить сформувати точні обсяги споживання за календарний місяць, а компанії-постачальнику універсальних послуг — рахунки за спожиту електроенергію.

«ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості та впроваджує європейські стандарти обслуговування. Для зручності мешканців ми створили прості інструменти передачі показів лічильників, якими можна скористатися за допомогою сайту, месенджерів та смартфону. Завдяки вчасно переданим показам формуються коректні нарахування. Якщо клієнт з якоїсь причини це не зробив, то в платіжці буде зазначена сума, виходячи із прогнозного, а не фактичного споживання», – розповів генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Загалом для передачі показів електролічильників в компанії працює п’ять інструментів:

  • мобільний додаток «Мережі онлайн» (додаток доступний в AppStore та Google Play Market);
  • веб-форма на сайті без додаткової реєстрації. У розділі треба обрати район, вказати номер особового рахунку, кількість зон на вашому лічильнику та покази по зонах;
  • особистий кабінет на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі;
  • чат-боти у Viber або Telegram. Знайти їх можна за назвою «ДТЕК Київські регіональні електромережі»;
  • голосове меню автоматичної передачі показів. Телефонуйте за номерами (044) 4590740, (067) 4957040, (093) 495-70-40 або (099)495-70-40 та обирайте кнопку «2». Після дотримуйтесь інструкцій для успішної фіксації показів.

Коротке відео чому важливо передавати покази лічильника можна подивитися за посиланням. Покрокова інструкція, як користуватися чат-ботом для передачі показів — у відео.

Відділ комунікацій

ДТЕК Київські регіональні електромережі:

Тел.: (044)4928300

E-mail: press_koe@koe.vsei.ua


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.