Нова електротехнічна лабораторія допоможе ДТЕК Київські регіональні електромережі швидше повертати світло клієнтам

Дата: 03.08.2021 09:52
Кількість переглядів: 272

ДТЕК Київські регіональні електромережі зможе швидше виявляти та ліквідовувати аварії на обладнанні підстанцій та кабельних лініях електропередачі напругою 0,4-110 кВ завдяки новій електротехнічній лабораторії ЕТЛ-35К. Нова пересувна техніка дозволить підвищити якість та стабільність електропостачання мешканців та підприємств Київщини. 

Електротехнічна лабораторія на базі фургона Peugeot, що поповнила автопарк оператора системи розподілу в липні, буде обслуговувати Фастівський, Білоцерківський та частину Обухівського району Київської області. Друга лабораторія, яку компанія закупила роком раніше вже працює в Бучанському та Вишгородському районах Київської області.

Кошти на оновлення автопарку були передбачені в інвестиційній програмі ДТЕК Київські регіональні електромережі у 2021 ріці, яку затвердив Регулятор (НКРЕКП). Завдяки переходу на стимулююче RAB-регулювання інвестиційну програму вдалося збільшити в 1,8 рази порівняно з 2020 роком: з 343 млн грн до 618 млн грн.

«ДТЕК піклується про майбутнє України. Ми інвестуємо в інфраструктуру Київщини та застосовуємо нові технології  автоматизації. Завдяки новій електротехнічній лабораторії ми зменшимо час на пошук пошкоджених ділянок кабельних ліній. Це дозволить ДТЕК Київські регіональні електромережі не тільки швидше ліквідовувати аварії, але й вчасно ремонтувати проблемні ділянки», – розповів генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Нова пересувна лабораторія виконуватиме комбіновані функції: діагностувати обладнання підстанцій напругою до 110 кВ, а також знаходити місця пошкоджень силових кабельних ліній напругою 0,4-110 кВ. Сучасне діагностичне обладнання дозволить скоротити час на пошук пошкоджень ліній електропередач та завчасно виявляти дефекти електрообладнання, які можуть призвести до аварійних відключень електроенергії у споживачів. До того ж мобільна електротехнічна лабораторія дозволить діагностувати кабельні лінії нового покоління з ізоляцією зі зшитого поліетилену, які ДТЕК Київські регіональні електромережі встановлює замість кабелів з паперовою ізоляцією.

Відділ комунікацій

ДТЕК Київські регіональні електромережі:

Тел.: (044)4928300

E-mail: press_koe@koe.vsei.ua


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.