Повернули світло ще для 6 000 родин: ДТЕК продовжує лагодити мережі на звільнених територіях Київщини

Дата: 28.04.2022 13:02
Кількість переглядів: 167

27 квітня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК повернули електропостачання для 6 325 родин на Київщині, що були без світла через зруйновані лінії внаслідок бойових дій. Електромонтери ДТЕК продовжують відновлювати електромережі в районах Київщини, щойно проходить розмінування територій українськими військовими.

Протягом 27 квітня електромонтери ДТЕК повернули світло для 6 325 домівок. Зокрема, повністю відновили електропостачання у Вишгородському районі у селах: Карпилівка, Нові Макалевичі, Піски, Степанівка, Романівка, Черемошна, Гута Межигірська, Козаровичі, Синяк. Частково заживили села Жеревпілля та Олива. У Бучанському районі повністю підключили села: Мирча, Бондарня, Наливайківка, Миколаївка, Ніжиловичі, Мотижин. Частково відновили електропостачання в містах Ірпінь та Буча, в смт Гостомель, Немішаєве, Макарів та селах: Бабинці, Блиставиця, Липівка, Калинівка.

Без світла залишаються 31,7 тисяч домогосподарств у 63 населених пунктах.

28 квітня енергетики ДТЕК планують виконувати роботи з відновлення електропостачання у 20 населених пунктах Бучанського та Вишгородського районів. Також продовжуються роботи з повернення світла за заявками споживачів, що повертаються у свої будинки на звільнених територіях.

Енергетики всіх операторів системи розподілу ДТЕК Мережі згуртувалися, щоб відновити все зруйноване окупантами. В Київській області допомагають відновлювати зруйновані мережі енергетики ДТЕК з Одещини, Дніпропетровщини та Києва. Електромонтери приступають до роботи одразу після розмінування цих територій українськими військовими та отримання дозволу від Збройних сил України для доступу до місць пошкоджень.

Аварійні бригади енергетиків безперервно працюють вже 64 добу, щоб оперативно відновлювати електропостачання населених пунктів у Київській області, які постраждали через бойові дії. Електромонтери ДТЕК разом із лікарями, волонтерами, постачальниками найнеобхідніших продуктів харчування та ліків, роблять все від них залежне, щоб підтримати Україну та українців у складних умовах.

Використовуйте лише офіційні канали інформації та зберігайте спокій. Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт компанії, соцмережі, кол-центр, чат-боти в Telegram та Viber, які можна знайти за назвою «ДТЕК Київські регіональні електромережі».

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

Відділ комунікацій
ДТЕК Київські регіональні електромережі:
Тел.: (044)4928300
E-mail: press_koe@koe.vsei.ua



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.