Велике оновлення мереж: за 2021 рік ДТЕК покращив електричну інфраструктуру для 300 тисяч клієнтів у Київській області

Дата: 26.01.2022 09:01
Кількість переглядів: 191

Фото без описуНові та модернізовані підстанції, реконструйовані електролінії, понад 37 тисяч встановлених нових електролічильників та інклюзивні сервіси для клієнтів. Таким є результат  програми Великого оновлення мереж у Київській області компанії ДТЕК Київські регіональні електромережі за 2021 рік. Дії компанії спрямовані на покращення електропостачання та якості послуг для трьохсот тисяч клієнтів компанії.

Київська область стрімко розбудовується. Сучасна та надійна електрична мережа – вкрай потрібна, щоб задовольнити зростаючі потреби області в напрузі. ДТЕК Київські регіональні електромережі розуміє потреби клієнтів і тому у 2021 році після запровадження в країні стимулюючих інвестиції RAB-тарифів, компанія розпочала програму «Велике оновлення мереж», спрямовану на оновлення та розвиток мережі.

«В рамках програми «Велике оновлення мереж» у 2021 році ДТЕК Київські регіональні електромережі реконструював підстанцію 110/10 кВ «Гостомель» та збудував підстанцію 110/35/10 кВ «Козин» у енергодефіцитних Бучанському та Обухівському районах. Енергооб’єкти підвищили надійність електропостачання та дали змогу задовольнити зростаючу потребу в додатковій потужності діючих клієнтів та приєднанні нових споживачів до електромереж. ДТЕК – бізнес, який діє в інтересах України, розвиває електроінфраструктуру регіонів для забезпечення клієнтів необхідною потужністю та стабільною електроенергією», – розповів генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Очільник компанії зазначив, що у 2021 році компанія оновила більше 1000 кілометрів ліній електропередачі та обладнала їх 160-ма сучасними реклоузерами. Ці пристрої зможуть самостійно відновлювати електропостачання в разі незначних аварій та передавати диспетчерам інформацію про стан роботи мережі в режимі он-лайн.

У випадку проведення на мережі планових робіт або аварійних відключень ДТЕК Київські регіональні мережі оперативно інформує про це своїх клієнтів. У 2021 році компанія запустила Viber-канал ДТЕК info КРЕМ, за допомогою якого інформує голів ОСББ та представників місцевого самоврядування про планові та аварійні роботи на електромережі Київської області.

Одним з елементів надійної енергетичної інфраструктури є сучасні прилади обліку електроенергії. Вони допомагають компанії підвищити точність обліку. У 2021 році компанія змонтувала 37 тисяч сучасних електронних приладів обліку електроенергії. Установка лічильників була передбачена інвестиційною програмою компанії й не потребувала додаткових витрат клієнтів.

У 2022 році ДТЕК Київські регіональні електромережі  продовжить програму «Великого оновлення мереж» у Київській області.

Відділ комунікацій
ДТЕК Київські регіональні електромережі:
Тел.: (044)4928300
E-mail: press_koe@koe.vsei.ua



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних