Зі світлом: спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі вже відновили електропостачання у 556 населених пунктах Київщини

Дата: 17.01.2022 13:42
Кількість переглядів: 252

Фото без опису556 населених пунктів області знову зі світлом. Спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі відновили електропостачання у знеструмлених населених пунктах, що постраждали від негоди. Протягом 14-15 січня світло повернули у 257 міста і села, які були знеструмлені повністю та у 299, що постраждали частково. Відновили 249 лінії та роботу 5187 трансформаторних підстанцій.

Оперативно-виїзні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі були переведені у посилений режим, аби ліквідувати наслідки негоди та максимально швидко відновити роботу обірваних поваленими деревами ділянок мереж. Залучили також додаткові ремонтно-експлуатаційні бригади, підрядні організації та працюють цілодобово — до повного відновлення електропостачання своїм клієнтам.

ДТЕК діє в інтересах України, піклується про своїх клієнтів і робить все, щоб в їх будинках завжди було світло. В першу чергу, фахівці відновлюють енергопостачання соціально значущих споживачів — лікарні, промислові об’єкти, великі ділянки з найбільшою кількістю знеструмлених будинків і квартир. Також в пріоритеті ремонт високовольтних ліній 35-110 кВ, що живлять основну частину клієнтів, далі 6-10 кВ. І після відновлення енергооб’єктів високої та середньої напруги, фахівці компанії почнуть відновлювати роботу ліній 0,4 кВ, які безпосередньо живлять будинки клієнтів.

Протягом 14-15 січня, вдень і вночі, не дивлячись на складні погодні умови, фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі працюють, щоб повністю відновити електропостачання в постраждалих містах і селищах, і повернути світло і комфорт всім нашим клієнтам.

Станом на 17.00 годину 15 січня все ще знеструмленими залишаються 30 населений пункт повністю та 41 — частково. Через пориви вітру залишається знеструмлено 34 лінії електропередачі 6-10 кВ та 414 трансформаторних підстанцій.

Найбільше від негоди постраждали Баришівський, Бориспільський та Вишгородський енерговузли. Наразі у Баришівському енерговузлі фахівці компанії відновили роботу 17 ліній електропередачі 6-10 кВ та 261 трансформаторних підстанцій. Залишається знеструмленими 5 ліній повністю та 2 – частково. Пошкодженими залишаються 93 трансформаторних підстанцій. У Бориспільському – вже відновлено роботу 24 ліній електропередачі 6-10 кВ та 809 трансформаторних підстанцій. Залишається знеструмленими 4 лінії повністю та 1 – частково, пошкоджено ще 105 трансформаторних підстанцій. У Вишгородському – відновлено роботу 42 ліній електропередачі 6-10 кВ та 1225 трансформаторних підстанцій. Пошкодженими залишаються 4 лінії повністю та 75 трансформаторних підстанцій. Триває також ремонт підстанції Васильків, що живить місто Васильків та найближчі населені пункти. Там через погодні умови також сталося знеструмлення та загоряння обладнання. На відновлення роботи підстанції ще треба близько трьох годин.

ДТЕК Київські регіональні електромережі просить мешканців області бути обережними, не наближатися до оголених проводів та обірваних ліній. При виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей і люків електроустановок, а також пошкоджених опор, прохання повідомляти про це нам через застосунок «Мережі онлайн» або в приватні повідомлення на сторінці ДТЕК Київські регіональні електромережі у Facebook.

Інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі «Немає електроенергії?». Якщо ваша адреса там є, — спеціалісти вже знають про відключення і відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу — повідомте про відключення у зручний спосіб: через мобільний додаток «Мережі онлайн» (додаток доступний в AppStore та Google Play Market), чат-бот у Viber і Telegram або приватні повідомлення на сторінці ДТЕК Київські регіональні електромережі у Facebook.

Відділ комунікацій
ДТЕК Київські регіональні електромережі:
Тел.: (044)4928300
E-mail: press_koe@koe.vsei.ua



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних