Велике оновлення мереж: ДТЕК Київські регіональні електромережі зменшив середню тривалість ліквідації аварій на мережах Бориспільщини на 1 годину

Дата: 01.02.2022 16:45
Кількість переглядів: 233

У 2021 році ДТЕК Київські регіональні електромережі інвестував у оновлення мереж Бориспільщини 81 млн грн. Завдяки цьому компанії вдалося зменшити середню тривалість ліквідації аварій на 1 годину. Інвестиції в мережу стали можливі завдяки запровадженню стимулюючі інвестиції RAB-тарифів у 2021 році.

У 2021 році ДТЕК Київські регіональні електромережі в Бориспільському районі реконструював понад 20 км ліній електопередач 0,4-10 кВ та встановив 16 реклоузерів. Завдяки цьому близько 10 тисяч клієнтів компанії відчули покращення електропостачання. 

Зокрема, у 2021 році компанія реконструювала понад 3 кілометри кабельної лінії електропередач у Борисполі. Стара лінія за 30 років експлуатації вичерпала свій ресурс, мала велику кількість з’єднувальних муфт та була перенавантажена через природнє зростання електроспоживання в місті. Нова лінія покращила електропостачання для майже 6 тисяч клієнтів компанії на 27 вулицях міста.

Для реконструкції лінії компанія використала кабелі нового покоління із зшитого поліетилену, які є більш стійкими до перенавантаження. Окрім цього кабелі мають менший вплив на довкілля через відсутність просоченого маслом ізоляційного паперу, а також свинцевих та алюмінієвих оболонок.

Також упродовж року компанія встановила в Бориспільському районі 16 реклоузерів поблизу Бортничів, Галавурова, Глибокого, Процова, Перемоги та інших населених пунктів. Ці пристрої   зможуть самостійно відновлювати електропостачання в разі незначних аварій та передавати диспетчерам інформацію про стан роботи мережі в онлайні. Якщо пристрій не зможе відновити електропостачання – диспетчер ДТЕК Київські регіональні електромережі знатиме точне місце аварії та відразу направить туди ремонтну бригаду.

У 2022 році ДТЕК Київські регіональні електромережі продовжить Велике оновлення мереж Бориспільщини. Розпочнеться масштабний проєкт з реконструкції транзитної високовольтної лінії 110 кВ «Бориспіль-Баришівка-Березань», який забезпечить мешканців Бориспільського району додатковою потужність. Окрім цього компанія реконструює близько 34 км ліній електропеоредач 0,4-10 кВ та встановить 5 реклоузерів.

Відділ комунікацій
ДТЕК Київські регіональні електромережі:
Тел.: (044)4928300
E-mail: press_koe@koe.vsei.ua


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.