Білоцерківське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування

19 Листопада, 2021 р., 10:56
Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області 16 листопада завершило фінансування щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх родин за жовтень. Кошти перераховано вчасно та в повному обсязі для 4 252 осіб. Виплати таких допомог здійснюються у наступному місяці за попередній.
16 Листопада, 2021 р., 16:50
Фонд соціального страхування України здійснить фінансування допомоги по вагітності та пологах незалежно від того, чи було застраховану особу відсторонено від роботи через відмову від обов’язкового профілактичного щеплення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19.
16 Листопада, 2021 р., 13:07
Які послуги можна отримати у Фонді соціального страхування України, та на які відшкодування у разі нещасного випадку можна розраховувати?
11 Листопада, 2021 р., 10:10
Як повідомляє пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України, допомоги за лікарняними листками не надаються працівникам, яких було відсторонено від роботи через відмову або ухилення від обов’язкового профілактичного щеплення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19. Виплата не здійснюється за ті дні тимчасової непрацездатності, які збігаються з днями відсторонення від виконання обов’язків.
05 Листопада, 2021 р., 11:26
У першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.
03 Листопада, 2021 р., 10:38
З початку впровадження в Україні електронних лікарняних механізм роботи з ними постійно доопрацьовували. Сьогодні система враховує безліч нюансів, пропозиції від бухгалтерів, роботодавців і фахівців Фонду соціального страхування України. Водночас, Електронний реєстр листків непрацездатності і особисті кабінети на вебпорталі Пенсійного фонду продовжують оновлювати досі, аналізуючи зворотній зв’язок, наявні зауваження і кейси.
03 Листопада, 2021 р., 10:35
В результаті щоденної роботи відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області та щоденних нарад з відділеннями у жовтні надані послуги з реабілітаційного лікування 119 застрахованим особам. Виконання річної програми склало 68%.
03 Листопада, 2021 р., 10:28
З 30 жовтня Київська область перейшла в «червону» карантинну зону. Епідемічна ситуація складна і кількість госпіталізацій зростає. Статистика демонструє, що від тяжкого перебігу хвороби рятує вакцинація. І пріоритети в боротьбі з пандемією COVID-19 незмінні – посилення протиепідемічних заходів, збільшення кількості тестувань та нарощування темпів вакцинації. Станом на сьогодні, працівники управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області майже стовідсотково вакцинувалися. Про це повідомив в. о. начальника управління Георгій Галиць під час наради з фахівцями відділень.
23 Жовтня, 2021 р., 10:13
Сьогодні Фонд соціального страхування України здійснив фінансування одноразових допомог за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням на загальну суму 454 тисячі гривень членам сімей двох працівників закладів охорони здоров’я, які померли внаслідок гострого професійного захворювання на COVID-19.
23 Жовтня, 2021 р., 09:58
Україна повністю перейшла на електронні лікарняні, повідомляє Міністерство охорони здоров’я України. На сьогодні заклади охорони здоров’я сформували вже понад 1,7 млн медичних висновків про тимчасову непрацездатність (МВТН). На їх основі було згенеровано понад 1 млн 180 тисяч електронних листків непрацездатності, з яких роботодавці передали до Фонду соціального страхування України на оплату 164 тисячі лікарняних на загальну суму 267,5 млн гривень. Це перші результати впровадження системи електронних лікарняних, повний запуск якої відбувся на початку жовтня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних