Білоцерківське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування

19 Серпня, 2021 р., 16:11
Виконавчою дирекцією Фонду соціального страхування України проведено аналітичний огляд нещасних випадків на виробництві та гострих професійних захворювань за перше півріччя 2021 року.
17 Серпня, 2021 р., 10:19
Нині готується перехід закладів охорони здоров’я з 1 вересня на створення електронних медичних висновків замість паперових листків непрацездатності. Тобто працівник більше не приноситиме на роботу паперовий варіант – бухгалтер бачитиме його у кабінеті страхувальника на порталі Пенсійного фонду. Паперові листки непрацездатності, видані до 1 вересня 2021 року, будуть продовжуватися в паперовому вигляді до відновлення працездатності працівника.
17 Серпня, 2021 р., 10:03
Упродовж перших шести місяців 2021 року управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області відшкодувало витрати на лікування 29 потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання. Медико-соціальні послуги надаються потерпілим за рахунок коштів Фонду соціального страхування України.
12 Серпня, 2021 р., 13:19
З червня по серпень цього року в Україні діє перехідний період впровадження е-лікарняних. В працівників, які захворіли, а також в роботодавців виникає чимало запитань щодо впровадження в обіг електронного документу - листка тимчасової непрацездатності, зокрема:
12 Серпня, 2021 р., 11:14
Станом на 1 серпня цього року за кошти Фонду соціального страхування України медичною реабілітацією після перенесених захворювань і травм на базі санаторно-курортних закладів забезпечено 78 застрахованих осіб та їх дітей.
10 Серпня, 2021 р., 14:28
З червня цього року деякі заклади охорони здоров’я розпочали роботу із формування та внесення медичних висновків про тимчасову непрацездатність до Реєстру медичних висновків в електронній системі охорони здоров’я відповідно до Порядку формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність.
10 Серпня, 2021 р., 14:23
Упродовж січня - липня цього року управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області зареєструвало 708 нещасних випадків (смертельних – 22), на які складено акти за формою Н-1/П (визначено зв’язок з виробництвом). Внаслідок алкогольного, токсичного чи наркотичного сп’яніння травмувалось чотири працівника, у тому числі – одна особа із смертельним наслідком.
10 Серпня, 2021 р., 14:19
У разі потреби знаходитись поруч із хворим членом родини у лікарні або вдома, Фонд соціального страхування України компенсує застрахованим особам втрачений заробіток за весь час догляду. Найбільша кількість відповідних листків непрацездатності видається у разі хвороби дитини працюючих батьків.
10 Серпня, 2021 р., 14:15
Про перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності та посилення контролю за обґрунтованістю видачі застрахованим особам листків непрацездатності йдеться на зустрічах, які проводять фахівці відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області з лікарями медичних закладів та страхувальниками регіону.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних