Білоцерківське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування

16 Вересня, 2021 р., 09:30
За підсумками серпня 2021 року на рахунок Фонду соціального страхування України надійшло 2,427 мільярда гривень частки ЄСВ. Потреба у видатках на допомоги і страхові виплати за цей же період склала 4,69 млрд гривень із врахуванням заборгованості з фінансування лікарняних, декретних і допомог на поховання, що накопичилась на початок місяця.
16 Вересня, 2021 р., 09:13
Уже майже 20 тисяч електронних листків непрацездатності прийнято Фондом соціального страхування України до оплати, а перші з них вже було профінансовано. Як і в разі паперових, для отримання допомоги за електронним лікарняним роботодавець має сформувати та подати до ФССУ заяву-розрахунок – саме від дати її отримання залежить дата фінансування матеріального забезпечення. Про це інформує пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.
16 Вересня, 2021 р., 08:45
За оперативними підсумками восьми місяців 2021 року управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області прийняло на фінансування листки непрацездатності, видані в разі хвороби, травми, самоізоляції або догляду за хворими дітьми, на суму понад 438,2 мільйонів гривень. За той же період минулого року до управління подали на оплату лікарняні на суму 253,1 млн грн – на 73,1% менше.
16 Вересня, 2021 р., 08:39
Перехідний період впровадження електронних лікарняних було продовжено до 01 жовтня – відповідний наказ Міністерства охорони здоров’я України № 1836 підписали 28.08.2021. На цей час пацієнти все ще можуть отримати як паперові, так і е-лікарняні залежно від закладу охорони здоров’я. А в разі вагітності та пологів, захворювання на ВІЛ або психічного розладу мають бути видані виключно паперові листки непрацездатності. Про це інформує пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.
16 Вересня, 2021 р., 08:23
Кожного робочого дня до Фонду соціального страхування України роботодавці подають заяви-розрахунки для фінансування близько 17 тисяч лікарняних листків. 80% з них подаються онлайн – за допомогою клієнтського спеціалізованого програмного забезпечення.
30 Серпня, 2021 р., 15:40
Щодня в Україні зростає кількість медичних висновків про тимчасову непрацездатність, які лікарі створюють для пацієнтів замість видачі звичних паперових лікарняних. Сьогодні за даними НСЗУ сформовано вже майже 177 тисяч медвисновків, 92,9% з яких – у разі захворювання або травми загального характеру. Про це інформує пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.
28 Серпня, 2021 р., 12:29
Сума середньоденної виплати допомоги по вагітності та пологах від управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області за підсумками липня 2021 року склала 333,54 гривні. Це на 20%, або на 56,68 гривень більше, ніж у тому ж місяці минулого року. Про це інформує пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.
26 Серпня, 2021 р., 17:03
Уже з вересня заклади охорони здоров'я мають повністю перейти на формування медичних висновків замість видачі пацієнтам звичних паперових листків непрацездатності.
19 Серпня, 2021 р., 17:05
Поступово Україна переходить на автоматичне формування е-лікарняних замість видачі паперових листків непрацездатності. Уже з вересня всі заклади охорони здоров'я мають повністю перейти на формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність.
19 Серпня, 2021 р., 16:13
Днями на базі КНП «Макарівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Макарівської селищної ради відбулася нарада з питань впровадження електронної форми листків непрацездатності, сформованих на підставі медичних висновків про тимчасову непрацездатність.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних