Білоцерківське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування

31 Березня, 2022 р., 14:08
Працівники, чиї роботодавці не змогли опрацювати їхній лікарняний та подати за ним заяву-розрахунок у зв’язку із бойовими діями за місцем їх розташування, можуть самостійно звернутись до Фонду соціального страхування України для отримання лікарняних і декретних допомог.
21 Лютого, 2022 р., 09:50
Інформуємо лікарів, застрахованих осіб та страхувальників про те, що наказом МОЗ України від 26.01.2022 №171 внесено зміни до наказу МОЗ України від 01.06.2021 №1066 «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки», а саме, до 01.05.2022 продовжено видачу «паперових» листків непрацездатності у випадках, передбачених підпунктами 1 – 4 пункту 8 цього наказу.
17 Лютого, 2022 р., 16:56
У зв'язку зі змінами в адміністративно-територіальному устрої України, з метою приведення структури органів Фонду соціального страхування України у відповідність до постанови Верховної Ради України «Про утворення та ліквідацію районів» від 17 липня 2020 року №807-ІХ, постанови правління Фонду соціального страхування України від 18.11.2021 №35 «Про внесення змін до структури органів Фонду соціального страхування України та граничної чисельності працівників Фонду соціального страхування України», з 01.03.2022 року затверджено нову структуру управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Київській  області, у складі якої буде 8 відділень, а саме: Білоцерківське, Броварське, Бориспільське, Бучанське, Вишгородське, Обухівське, Фастівське та Славутицьке міське відділення.
08 Лютого, 2022 р., 17:16
Майже 10,8 мільярда гривень страхових виплат було профінансовано Фондом соціального страхування України за підсумками минулого року. Мова про допомоги і компенсації, які Фонд виплачує потерпілим внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також членам їх родин. Про це інформує пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.
08 Лютого, 2022 р., 17:09
Відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» до основних завдань і функцій Фонду соціального страхування України та його робочих органів належить здійснення профілактичних заходів, спрямованих на запобігання нещасним випадкам на виробництві, усунення загрози здоров’ю працівників, викликаної умовами праці. Показником ефективності здійснення профілактичних заходів є стан виробничого травматизму у суб’єктів господарювання (страхувальників).
07 Лютого, 2022 р., 10:01
Минулого року страховими експертами з охорони праці проведено 148 перевірок стану профілактичної роботи щодо створення безпечних та нешкідливих умов праці (134 планові і 14 позапланових). За результатами перевірок виявлено 974 порушення законодавства про охорону праці, внесено 147 подань роботодавцям, 9 подань до Головного управління Держпраці у Київській області щодо застосування адміністративних стягнень або притягнення до відповідальності посадових осіб, які допустили порушення законодавства про охорону праці. Крім того, складено 10 протоколів про адміністративні правопорушення за несвоєчасне надання повідомлення про нещасний випадок на виробництві.
04 Лютого, 2022 р., 14:27
До основних галузей економіки з найбільшим рівнем страхових нещасних випадків та гострих профзахворювань за підсумками 2021 року належать: оптова та роздрібна торгівля; ремонт автотранспортних засобів і мотоциклів – 2,2% (20 травмованих осіб), сільське господарство, лісове господарство та рибне господарство – 1,8% (16 травмованих осіб), транспорт, складське господарство, поштова та кур’єрська діяльність –1,1% (10 травмованих осіб), будівництво – 1,9% (17 травмованих осіб), охорона здоров’я – 84,9% (761 травмована особа, в т. ч. 21 – смертельно).
04 Лютого, 2022 р., 14:12
Найбільше у 2021 році нещасних випадків і гострих профзахворювань сталося з працівниками таких професій: сестра медична (брат медичний), сестра медична (брат медичний) стаціонару,  лікар загальної практики – сімейний лікар, молодша медична сестра (санітарка, санітарка-прибиральниця, санітарка-буфетниця та ін.), молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими.
04 Лютого, 2022 р., 14:09
Аби зупинити поширення COVID-19 Фонд соціального страхування України оплачує українцям період самоізоляції після контакту з хворим на коронавірусну хворобу. Така допомога від Фонду фінансується у розмірі 50% середнього доходу та 100% – для медичних працівників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних