Білоцерківське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування

01 Липня, 2022 р., 13:08
З 01 липня 2022 року в Україні планово збільшився розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб – з 2 481 гривні до 2 600 гривень.
17 Червня, 2022 р., 13:55
Фонд соціального страхування України продовжує здійснювати страхові виплати за травень – станом на сьогодні щомісячні виплати отримали 108,7 тисячі потерпілих на виробництві та членів їх родин. Про це інформує пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.
03 Червня, 2022 р., 13:52
За оперативними даними витрати на всі види допомоги (тимчасова непрацездатність, вагітність та пологи, поховання) по Київській області за п’ять місяців поточного року склали 256,26 млн гривень.
02 Червня, 2022 р., 16:19
З початку року відділення управління зареєстрували 217 повідомлень про нещасні випадки та гострі професійні захворювання, в т. ч. 23 – зі смертельним наслідком.
02 Червня, 2022 р., 16:17
Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області щомісячно здійснює страхові виплати потерпілим (членам їх сімей), кількість яких станом на 01 червня 2022 року становить 3958 осіб, із них: осіб з інвалідністю I групи – 82, II групи – 400 осіб, III групи – 1749 осіб, а також 1447 потерпілих, які мають відсоток втрати працездатності без групи інвалідності, та 280 осіб, які мають право на щомісячні страхові виплати в разі втрати годувальника.
02 Червня, 2022 р., 10:06
За оперативними даними з початку війни українці провели понад 400 тисяч днів, доглядаючи за хворими дітьми і родичами. Фонд соціального страхування України компенсує втрачений за цей час заробіток, починаючи з першого дня і за весь час догляду. Про це інформує пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.
30 Травня, 2022 р., 13:05
Електронні лікарняні продовжують формуватися і в умовах воєнного стану, а Фонд соціального страхування України штатно здійснює їх оплату – з початку війни фінансування лікарняних і страхових виплат не призупинялось ні на день.
24 Травня, 2022 р., 08:20
З початку війни суб’єктами підприємницької діяльності Київщини до відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області направлено 14 повідомлень про нещасні випадки,  що сталися з працівниками під час виконання трудових обов’язків  і пов’язані з веденням бойових дій.
17 Травня, 2022 р., 16:39
Фонд соціального страхування України продовжує здійснювати страхові виплати за квітень – станом на сьогодні щомісячні виплати отримали понад 144 тисячі потерпілих на виробництві та членів їх родин. Загалом перераховано на банківські картки або доставлено листоношами вже 832 мільйона гривень квітневих страхових виплат.
16 Травня, 2022 р., 16:03
Від початку війни фахівці Фонду соціального страхування України не призупиняли роботу ні на день, часто виконуючи свої обов’язки попри активні бойові дії, тимчасову окупацію та навіть зруйновані будівлі. Про це Тетяна Михайленко, директор виконавчої дирекції ФССУ, розповіла під час робочої зустрічі із заступником голови правління Фонду Наталією Землянською. Участь у зустрічі також взяв заступник директора Максим Рожанковський.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних