За жовтень оплачені витрати за реабілітаційне лікування 119 застрахованих осіб

Дата: 03.11.2021 10:35
Кількість переглядів: 285

Фото без описуВ результаті щоденної роботи відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області та щоденних нарад з відділеннями у жовтні надані послуги з реабілітаційного лікування 119 застрахованим особам. Виконання річної програми склало 68%.

Найкраще спрацювали Броварське, Богуславське, Ставищенське, Фастівське, Яготинське відділення. Наближаються до виконання показника Білоцерківське та Вишгородське відділення. Разом з цим, треба суттєво попрацювати і покращити показники Іванківському, Ірпінському та Васильківському відділенням. В цих відділеннях помітне відставання як у відсотковому значенні так і в загальній кількості путівок. Загалом в обласному управлінні Фонду залишається ще 132 путівки на санаторно-курортне лікування застрахованих осіб до кінця року.

Нагадаємо, що право на реабілітаційне лікування за рахунок державних коштів мають:

• Застраховані за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, і члени їх сімей (діти) мають право на відновлення здоров’я в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів після перенесених захворювань і травм.

• Застрахована особа має право на лікування в реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу відповідно до медичних показань за рекомендацією лікуючого лікаря та за наявності висновку лікарсько-консультативної комісії лікувально-профілактичного закладу, клініки медичної науково-дослідної установи або жіночої консультації.

• Застрахована особа з порушенням перебігу вагітності може направлятися в реабілітаційне відділення санаторно-курортного закладу безпосередньо із жіночої консультації.

• Застрахована особа, яка брала безпосередню участь в антитерористичній операції (Операції об’єднаних сил), має право на лікування (у супроводі членів сім’ї: чоловік/дружина, неповнолітні діти) в реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу за профілем медико-психологічна реабілітація за рахунок коштів Фонду 1 раз після демобілізації за наявності відповідних медичних показань.

Джерело інформації: http://www.fssu.gov.ua


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних