Державна податкова служба України

11 Серпня, 2021 р., 14:59
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що консолідована фінансова звітність – це фінансова звітність підприємства, яке здійснює контроль, та підприємств, які ним контролюються, як єдиної економічної одиниці.
11 Серпня, 2021 р., 14:55
Головне управління ДПС у Київській області інформує, що наказом Міністерства фінансів України від 23.11.2020 №723 затверджено Порядок надання звітності в розрізі платників податків – юридичних осіб органам місцевого самоврядування, який врегульовує  механізм надання контролюючими органами органам місцевого самоврядування звітності в розрізі платників податків - юридичних осіб та звітності у розрізі джерел доходів.
11 Серпня, 2021 р., 14:53
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що  одноразове (спеціальне) добровільне декларування - це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою, визначеною п. 3 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового Кодексу (далі – ПКУ), належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи були одержані (набуті) фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 01 січня 2021 року.Скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням можуть фізичні особи – резиденти, у тому числі самозайняті особи, а також фізичні особи, які не є резидентами України, але які були резидентами на момент отримання (набуття) об’єктів декларування чи на момент нарахування (отримання) доходів, за рахунок яких були отримані (набуті) об’єкти декларування, і які відповідно до ПКУ є чи були платниками податків.
11 Серпня, 2021 р., 14:33
Головне управління ДПС у Київській     області інформує, що платники єдиного податку звільняються від обов’язку нарахування, сплати та подання податкової звітності з ПДВ з операцій з постачання товарів, робіт та послуг, місце постачання яких розташоване на митній території України, крім ПДВ, що сплачується фізичними особами та юридичними особами, які обрали ставку єдиного податку, визначену п.п. 1 п. 293.3 ст. 293 ПКУ   (3 %), а також що сплачується платниками єдиного податку четвертої групи. Відсоткова ставка єдиного податку для платників третьої групи встановлюється у розмірі:
11 Серпня, 2021 р., 14:29
ГУ ДПС у Київській області нагадує платникам податків, що податковий кредит звітного періоду визначається виходячи з договірної (контрактної) вартості товарів/послуг та складається із сум податків, нарахованих (сплачених) платником ПДВ за ставкою, встановленою п.п. 193.1 Податкового кодексу України (далі – ПКУ), протягом такого звітного періоду у зв’язку з:
10 Серпня, 2021 р., 13:46
ГУ ДПС у Київській області нагадує платникам податку на прибуток (юридичним особам),що згідно п.п.134.1.1ст.134 Податкового кодексу України (Далі ПКУ) об’єктом оподаткування податком на прибуток є прибуток із джерелом походження з України та за її межами, який визначається шляхом коригування фінансового результату до оподаткування, визначеного у фінансовій звітності підприємства відповідно до національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку або міжнародних стандартів фінансової звітності, на різниці, які виникають відповідно до положень  цього кодексу.
10 Серпня, 2021 р., 13:38
ГУ ДПС у Київській області нагадує платникам-юридичним особам, що ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (далі – податок) для об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, що перебувають у власності  юридичних осіб, встановлюються за рішенням сільської, селищної, міської ради або ради об’єднаних територіальних громад, що створені згідно із законом та перспективним планом формування територій громад, залежно від місця розташування (зональності) та типів таких об’єктів нерухомості у розмірі, що не перевищує 1,5% розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного податкового року, за 1 квадратний метр бази оподаткування(згідно п.п. 266.5.1 ПКУ).
10 Серпня, 2021 р., 13:32
Головне управління ДПС у Київській області інформує, що при безоплатному постачанні товарів/послуг складаються дві податкові накладні:
10 Серпня, 2021 р., 13:28
Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що з 01 серпня 2021 року набрали  чинності нові вимоги до форми та змісту розрахункових документів, які формують реєстратори розрахункових операцій (далі - РРО) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг.
10 Серпня, 2021 р., 13:26
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що платники податків можуть отримати інформацію про код та найменування основного виду економічної діяльності (КВЕД) у  приватній частині Електронного кабінету, де режим «Облікові дані платника» містить інформацію про облікові та реєстраційні дані платника, у тому числі, щодо (КВЕД) платника.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних