Надання контролюючими органами органам місцевого самоврядування звітності в розрізі платників податків – юридичних осіб та у розрізі джерел доходів

Дата: 11.08.2021 14:55
Кількість переглядів: 260

Фото без описуГоловне управління ДПС у Київській області інформує, що наказом Міністерства фінансів України від 23.11.2020 №723 затверджено Порядок надання звітності в розрізі платників податків – юридичних осіб органам місцевого самоврядування, який врегульовує  механізм надання контролюючими органами органам місцевого самоврядування звітності в розрізі платників податків - юридичних осіб та звітності у розрізі джерел доходів.

Для отримання звітності в розрізі платників податків – юридичних осіб та звітності у розрізі джерел доходів посадовій (уповноваженій) особі фінансового управління територіальної громади (органу місцевого самоврядування) необхідно здійснити наступне:

1) Ввійти з використанням кваліфікованого електронного підпису посадової (уповноваженої) особи фінансового управління територіальної громади (органу місцевого самоврядування) до приватної частини Електронного кабінету за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua або через офіційний вебпортал ДПС. Після ідентифікації будуть доступними дві вкладки:

  • звітність у розрізі джерел доходів;
  • звітність у розрізі платників податків - юридичних осіб.

2) Надіслати запит про отримання звітності в розрізі платників податків - юридичних осіб за формою J1604001 (далі - Запит) та отримати квитанцію за формою 2. Датою квитанції за формою 2 є дата прийняття Запиту до розгляду контролюючим органом (територіальним органом ДПС).

3) Отримати звітність у розрізі платників податків - юридичних осіб протягом 20 робочих днів з дати прийняття контролюючим органом (територіальним органом ДПС) Запиту, яка буде доступна у вкладці «Звітність в розрізі платників податків - юридичних осіб» станом на 01 число наростаючим підсумком з початку року.

Якщо на дату отримання Запиту звітний період запитуваної інформації не настав, або відсутня інформація, контролюючим органом (територіальним органом ДПС) надсилається довідка про відсутність інформації за формою J1704001.

Звітність у розрізі джерел доходів (про суми нарахованих та сплачених податків та/або зборів, суми податкового боргу та надмірно сплачених до місцевих бюджетів податків та/або зборів) доступна (без надсилання запиту) у вкладці «Звітність у розрізі джерел доходів», яка надходить щомісяця, не пізніше 10 числа місяця, станом на 01 число наростаючим підсумком з початку року.

ГУ ДПС у Київській області

Джерело інформації: https://kyiv.tax.gov.ua


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних