Державна податкова служба України

21 Жовтня, 2021 р., 14:14
Днями, начальник Володарської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Сергій Бобровський зустрівся із колективом СФГ агрофірма «Рогізнянська»
20 Жовтня, 2021 р., 16:32
Чи зобов’язаний декларант додавати до одноразової (спеціальної) добровільної декларації документи, що підтверджують вартість об’єктів декларування?
07 Жовтня, 2021 р., 08:51
Статтею 43 Конституції України встановлено, що кожен громадянин має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя, на належні умови праці, на гідну та офіційну заробітну плату. Тому, тільки оформлення трудових відносин та відповідальність роботодавців, надасть можливість зберегти бізнес та втримати досвідчених фахівців. За недотримання трудового законодавства на роботодавця можуть бути накладені відповідні штрафні санкції.
07 Жовтня, 2021 р., 08:39
За січень-вересень поточного року платники району спрямували до бюджетів Білоцерківської ТГ, Маловільшанської ТГ, Узинської ТГ, Фурсівської ТГ, Гребінківської ТГ, Ковалівської ТГ, Володарської ТГ, Рокитнянської ТГ, Сквирської ТГ, Ставищенської ТГ, Таращанської ТГ, Тетіївської ТГ та Медвинської ТГ понад 2 млрд. гривень податків та зборів.
24 Вересня, 2021 р., 08:28
Термін сплати туристичного збору
21 Вересня, 2021 р., 16:50
Власники елітних автівок сплатили 7,6 млн грн до бюджетів громад Київщини
17 Вересня, 2021 р., 10:32
Для здійснення листування з податковими органами в електронній формі подайте Заяву про бажання отримувати документи через Електронний кабінет
15 Вересня, 2021 р., 13:11
Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що підпунктом 266.4.1 п. 266.4 ст. 266 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) встановлено пільги зі сплати податку на нерухоме майно у вигляді зменшення бази оподаткування об’єкта/об’єктів житлової нерухомості, в тому числі їх часток, що перебувають у власності фізичної особи – платника податку:
15 Вересня, 2021 р., 13:08
Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що статтею 187 Кодексу законів про працю України встановлено, що неповнолітні, тобто особи, що не досягли вісімнадцяти років, у трудових правовідносинах прирівнюються у правах до повнолітніх, а в галузі охорони праці, робочого часу, відпусток та деяких інших умов праці користуються пільгами, встановленими законодавством України.
15 Вересня, 2021 р., 13:03
Днями, в рамках проведення інформаційно – роз’яснювальної кампанії з одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб, начальниця Білоцерківського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Київській області Оксана Чустіль та начальниця Білоцерківської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Наталія КОНОВАЛ зустрілися з громадськістю та бізнесом Білоцерківщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних