Державна податкова служба України

28 Липня, 2021 р., 16:08
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (далі - ДРФО) вноситься інформація про осіб, які є:
28 Липня, 2021 р., 16:04
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що посадові особи контролюючого органу мають право приступити до проведення документальної виїзної перевірки (планової/позапланової), фактичної перевірки за наявності підстав для їх проведення, визначених ПКУ, та за умови пред’явлення або надіслання, таких документів:
28 Липня, 2021 р., 15:57
Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу, що відповідно до част. 5 ст. 8 Закону України від 08.07.2010 №2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» зі змінами та доповненнями у разі якщо база нарахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі - ЄВ) не перевищує розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на місяць, за який отримано дохід, сума ЄВ розраховується як добуток розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на місяць, за який нараховується заробітна плата (дохід), та ставки ЄВ.
28 Липня, 2021 р., 15:54
Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що податкова декларація подається за звітний період в установлені ПКУ строки контролюючому органу, в якому перебуває на обліку платник податків (п. 49.1 ст. 49 ПКУ).
28 Липня, 2021 р., 15:50
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що  скарга подається до контролюючого органу вищого рівня у письмовій або електронній формі засобами електронного зв’язку (за потреби - з належним чином засвідченими копіями документів, розрахунками та доказами, які платник податків вважає за потрібне надати):
28 Липня, 2021 р., 15:45
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що у разі, якщо платником податків податкове повідомлення-рішення або інше рішення контролюючого органу було отримано в період проведення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби, то :
27 Липня, 2021 р., 10:45
Головне управління ДПС у Київській області на виконання п. 1.21 протоколу засідання колегії Державної податкової служби України від 21.05.2021 № 1-к надає перелік платників по Володарській селищній територіальній громаді,  у яких наявний податковий борг станом на 01.07.2021.
26 Липня, 2021 р., 14:49
Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що відносини у сфері зайнятості населення регулюються Конституцією України, Законом України «Про зайнятість населення», Кодексом законів про працю України, Господарським та Цивільним кодексами України, Законом України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття», іншими актами законодавства.
26 Липня, 2021 р., 14:32
Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що статтею 266 розділу ХІІ Податкового кодексу України встановлено, що Податкове/податкові повідомлення-рішення про сплату суми/сум податку, обчисленого згідно з підпунктом 266.7.1 пункту 266.7 цієї статті, та відповідні платіжні реквізити, зокрема, органів місцевого самоврядування за місцезнаходженням кожного з об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, надсилаються платнику податку контролюючим органом у порядку, визначеному статтею 42 цього Кодексу, до 1 липня року, що настає за базовим податковим (звітним) періодом (роком).
23 Липня, 2021 р., 11:09
Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу, що направлення працівника підприємства у відрядження здійснює керівник підприємства або його заступник  і оформлює наказом (розпорядженням), у якому зазначаються мета виїзду, завдання (за потреби), пункт призначення (місто або міста призначення, інші населені пункти, найменування підприємства, установи або організації, куди відряджається працівник), строк (дата вибуття у відрядження та дата прибуття з відрядження), джерело фінансового забезпечення витрат на відрядження, а також за потреби інші ключові моменти (вид транспорту, інформація про додаткові обмеження щодо сум та цілей використання коштів, наданих на відрядження, у разі їх встановлення керівником), після затвердження кошторису витрат. У разі направлення працівника підприємства у службове відрядження за запрошенням подається його копія та за наявності програма заходів - п. 1 розд. ІІ Інструкції про службові відрядження в межах України та за кордон, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 13.03.1998 № 59 (далі - Інструкція № 59).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних