Державна податкова служба України

15 Липня, 2021 р., 08:26
Як зазначила начальник ГУ ДПС у Київській області Олена Виноградова, до місцевого бюджету з початку року надійшло понад 299 млн гривень акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів. Темп росту до відповідного періоду 2020 року складає 126%. Платники регіону додатково спрямували до місцевих скарбниць 61,3 млн гривень.
15 Липня, 2021 р., 08:23
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що  до плану-графіка проведення документальних планових перевірок відбираються платники податків, які мають ризик щодо несплати податків та зборів, невиконання іншого законодавства, контроль за яким покладено на контролюючі органи ( абз.1-3 п.77.2 ст. 77 Податкового кодексу України).
15 Липня, 2021 р., 08:22
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що при від’ємному значенні суми, розрахованої як різниця між податковими зобов’язаннями та податковим кредитом звітного періоду, така сума, враховується у зменшення суми податкового боргу з ПДВ, який виник за попередні звітні (податкові) періоди (у тому числі розстроченого або відстроченого відповідно до ПКУ) в частині, що не перевищує суму, обчислену відповідно до п.200 прим.1.3 ст.200 прим.1 ПКУ на момент отримання податковим органом податкової декларації, а у разі відсутності податкового боргу - або підлягає бюджетному відшкодуванню на поточний рахунок платника податку або у рахунок сплати грошових зобов’язань або погашення податкового боргу  платника податку з інших платежів, що сплачуються до державного бюджету, або зараховується до складу податкового кредиту наступного звітного (податкового) періоду.
15 Липня, 2021 р., 08:20
Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що п. 52 прим. 2 підрозд. 10 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ) встановлено мораторій на проведення документальних та фактичних перевірок на період з 18 березня 2020 року по останній календарний день місяця (включно), в якому завершується дія карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України на всій території України з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19), крім:
15 Липня, 2021 р., 08:15
Головне управління ДПС у Київській області інформує, що протягом першого півріччя 2021 року управлінням податкового аудиту проведено 556 документальних перевірок, що на 355 перевірок більше, ніж  за відповідний період минулого року, з них 53 планових та 503 позапланові перевірки.
15 Липня, 2021 р., 08:08
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що платник податків має право звернутися до контролюючого органу із заявою про розстрочення та відстрочення грошових зобов’язань або податкового боргу.
13 Липня, 2021 р., 16:37
Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що на сьогодні реалізована можливість зареєструвати дитину в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (далі – Державний реєстр), засобами Електронного кабінету.
13 Липня, 2021 р., 16:30
Статтею 24 Кодексу законів про працю України встановлено, що трудовий договір укладається, як правило, в письмовій формі обов'язково:
13 Липня, 2021 р., 16:26
Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що відповідно до Порядку реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для реєстрації розрахункових операцій за товари (послуги), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.06.2016 № 547, контролюючий орган протягом двох робочих днів після отримання реєстраційної заяви відмовляє в реєстрації РРО якщо:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних