Державна податкова служба України

13 Липня, 2021 р., 09:13
Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що статтею 36 Кодексу законів про працю України встановлені наступні причини припинення трудового договору:
13 Липня, 2021 р., 09:07
Начальниця Білоцерківського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Київській області Оксана Чустіль відповідала на запитання громадян щодо підстав та переліку витрат, дозволених до включення до податкової знижки. Зокрема, слід зазначити, що перелік витрат, дозволених до включення до податкової знижки, визначено у пункті 166.3 статті 166 Податкового кодексу України. Підстави для нарахування податкової знижки із зазначенням конкретних сум відображаються платником податку у річній податковій декларації, яка подається по 31 грудня включно наступного за звітним податкового року. Зокрема платників також цікавило:
13 Липня, 2021 р., 08:54
Платниками податків новоутвореного Білоцерківського району за січень – червень місяць поточного року, до місцевих бюджетів територіальних громад перераховано 1,3 млрд. гривень податків і зборів.
29 Червня, 2021 р., 11:15
Відповідно до ст. 179 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року №2755-VI із змінами та доповненнями платники податку – резиденти, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, зобов’язані подати до контролюючого органу декларацію про майновий стан і доходи (далі – Декларація) не пізніше 60 календарних днів, що передують виїзду.
29 Червня, 2021 р., 11:12
Нещодавно, фахівцями Білоцерківської ДПІ проведено семінар-практикум для платників податків на тему: «Порядок отримання податкової знижки. Електронні сервіси ДПС».
29 Червня, 2021 р., 10:50
На сьогодні, по Білоцерківському району продовжуються спільні заходи податківців та органів місцевого самоврядування щодо залучення до декларування доходів та сплати податків громадян, які самостійно обробляють власні земельні ділянки, площі яких перевищують 2 га та реалізують сільгосппродукцію.
29 Червня, 2021 р., 10:30
Днями, під час наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації підвели попередні підсумки проведених спільних заходів по операції «Урожай-2021».
22 Червня, 2021 р., 18:50
Головне управління ДПС у Київській області на виконання п. 1.21 протоколу засідання колегії Державної податкової служби України від 21.05.2021 № 1-к надає перелік платників по Володарській селищній територіальній громаді,  у яких наявний податковий борг станом на 01.06.2021.
17 Червня, 2021 р., 18:20
Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що статтею 21  Кодексу законів про працю України визначено, що трудовим договором є угода між працівником і власником підприємства, установи, організації або уповноваженим ним органом чи фізичною особою, за якою працівник зобов’язується виконувати роботу, визначену цією угодою, а власник підприємства, установи, організації або уповноважений ним орган чи фізична особа зобов’язується виплачувати працівникові заробітну плату і забезпечувати умови праці, необхідні для виконання роботи, передбачені законодавством про працю, колективним договором і угодою сторін.
17 Червня, 2021 р., 18:17
Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що формування та застосування фіскального номера РРО регламентується розділом ІІ Порядку реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для реєстрації розрахункових операцій за товари (послуги), затвердженого Наказом МФУ №547 від 14.06.2016 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних