Державна податкова служба України

30 Липня, 2021 р., 09:13
У Головному управлінні ДПС у Київській області інформують, що  особливості статусу громадянина як суб’єкта господарювання, визначені статтею 128 Господарського кодексу України від 16.01.2003 №436-IV зі змінами та доповненнями. Положення цієї статті не містять вимог щодо обов’язкової наявності печатки у суб’єкта господарювання.
30 Липня, 2021 р., 09:04
У період з 1 вересня поточного року до 1 вересня 2022 року громадяни мають нагоду добровільно задекларувати свої активи та сплатити відповідні податки. Це означає, що фізична особа декларує належні їй активи, розміщені на території України та/або за її межами. Зокрема, це стосується тих випадків, коли активи були одержані (набуті) за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 1 січня 2021 року.
30 Липня, 2021 р., 08:20
За перше півріччя платники ПДВ спрямували до державного бюджету більше 4 мільярдів гривень. Як повідомила Олена Виноградова, начальник ГУ ДПС у Київській області, цьогорічний показник зріс на 15%, що у грошовому еквіваленті складає 538 млн грн додаткових коштів.
29 Липня, 2021 р., 16:44
Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що статтею 42 Кодексу законів про працю України визначено, що при скороченні чисельності чи штату працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці переважне право на залишення на роботі надається працівникам з більш високою кваліфікацією і продуктивністю праці.
29 Липня, 2021 р., 16:33
Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що відносини у сфері страхування регулюються Законом України від 07 березня 1996 року № 85/96-ВР «Про страхування» із змінами та доповненнями (далі – Закон № 85/96), відповідно до ст. 19 якого страхувальники-резиденти мають право вносити платежі:
28 Липня, 2021 р., 16:36
Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що чинним законодавством не встановлено обмежень щодо використання суб’єктом господарювання наряду з апаратним  РРО програмного реєстратора розрахункових операцій (далі - ПРРО).
28 Липня, 2021 р., 16:33
Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу, що платниками податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, є фізичні та юридичні особи, у тому числі нерезиденти, які є власниками об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості.
28 Липня, 2021 р., 16:30
Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що чинним законодавством встановлені обмеження щодо продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів (ст.15 прим.3 Закону України від 19.12.1995  №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального»).
28 Липня, 2021 р., 16:15
Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що фізичні особи, які мають право на  отримання пільг щодо сплати земельного податку (незалежно від кількості земельних ділянок у їх власності), повинні  подати до податкового  органу за місцем знаходження земельної ділянки або за місцем знаходження будь-якої з земельних ділянок, що знаходяться у власності такої особи (якщо у власності є декілька земельних ділянок) заяву довільної форми про застосування пільги та документи, що посвідчують її право на пільгу (посвідчення особи з інвалідністю першої або другої групи, пенсійне посвідчення (за віком), посвідчення батьків багатодітної сім’ї (які виховують трьох і більше дітей віком до 18 років), посвідчення «Учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС», посвідчення особи, на яку поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», посвідчення «Потерпілий від Чорнобильської катастрофи» (1-3 категорія): договір оренди землі,оформлений та зареєстрований відповідно до законодавства:
28 Липня, 2021 р., 16:11
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що одним із головних напрямків контролю за суб’єктами господарювання аграрного сектору в ході  операції «Урожай» є контроль за оформленням використання найманої праці та оплатою праці. Сільгоспвиробники, фермери – як юридичні особи так і фізичні особі – підприємці повинні дотримуватися норм трудового законодавства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних