Головний сервісний центр МВС

14 Червня, 2022 р., 11:54
Під час воєнного стану діти зможуть виїжджати за кордон на оздоровлення та відпочинок виключно за наявності згоди Нацсоцслужби. При цьому більше не потрібно здійснювати нотаріальне засвідчення документів.
10 Червня, 2022 р., 11:23
Країна пробуджується. Хоч наші захисники й далі запекло борються за кожен клаптик української землі, все ж маємо працювати і повертати всі послуги довоєнного часу.
30 Травня, 2022 р., 08:24
24 травня вступила в дію важлива постанова, яка регламентує нові правила отримання посвідчення водія «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо теоретичної та практичної підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів». 
23 Травня, 2022 р., 13:37
У воєнний період сервісні центри МВС отримали максимальний фідбек від громадян щодо складання теоретичних/практичних іспитів, правил навчання в автошколі, принципу екстериторіальності на отримання водійських документів.
15 Лютого, 2022 р., 08:57
«Ми завжди відкриті до співпраці та діалогу стосовно покращення нашого сервісу. Тому нам дуже важливо миттєво чути відгуки і пропозиції користувачів послуг, щоб мати змогу швидко на них відреагувати. Це допомагає нам вдосконалюватися та ставати краще» – з цим меседжем сервісні центри МВС зверталися до громадян незліченну кількість разів. А слова мають узгоджуватися з діями.
14 Лютого, 2022 р., 08:55
Дотримання обіцянок – це індикатор репутації структури. Все просто: прагнемо змін на краще, ставимо цілі, обіцяємо собі, командно працюємо і виконуємо для вас. Тому не дивно, що довелося побути без Електронного кабінету водія лише кілька днів і ми вже зараз презентуємо новий — модернізований.
01 Лютого, 2022 р., 10:58
Сервісні центри МВС прагнуть до швидкого та якісного надання онлайн-послуг громадянам. Тому ми постійно вдосконалюємо свої сервіси.   Днями ми запустили оновлений онлайн-сервіс з перевірки посвідчення водія і вже взялися за модернізацію Електронного кабінету водія. Саме з цією метою його роботу призупинено. Невдовзі ми повернемося з новаціями, яких потребують час і наші клієнти. 
31 Січня, 2022 р., 09:01
Сервісні центри МВС активно радять перевіряти ресурси, де громадяни отримують інформацію, а головне – послуги.
27 Січня, 2022 р., 14:08
Відтепер сервісні центри МВС реєструють конфісковані транспортні засоби.  Ці зміни були ухвалені 19 січня на засіданні Уряду Постановою Кабінетом Міністрів України.
25 Січня, 2022 р., 10:07
24 січня набула чинності Угода між Кабінетом Міністрів України та Урядом Італійської Республіки про взаємне визнання та обмін національних посвідчень водія. Документ був підписаний 20 липня 2021 року у Римі і діятиме 5 років.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних