Головний сервісний центр МВС

13 Вересня, 2022 р., 10:09
Цифровізація послуг та зручність завжди серед пріоритетних завдань Головного сервісного центру МВС. Є суспільний запит на отримання послуг онлайн. Навіть під час дії воєнного стану, державний сервіс має бути зручним та гнучким. Уже скоро можна буде  замовляти номерні знаки та подати заяву про реєстрацію чи перереєстрацію транспортного засобу онлайн.
01 Вересня, 2022 р., 18:44
Якісний державний сервіс у смартфоні. Це те, до чого українці звикли і що хочуть мати. Але під час дії воєнного стану з міркувань безпеки довелось обмежити деякі онлайн сервіси, у тому числі онлайн призначення належного користувача. Команди Міністерства цифрової трансформації та Головного сервісного центру МВС шукали та втілювали у життя рішення, аби безпека та зручність не суперечили одна одній.
31 Серпня, 2022 р., 08:21
З 1 вересня 2022 року в сервісних центрах МВС  змінюється графік прийому громадян: ми повертаємось до п’ятиденного робочого тижня.
22 Серпня, 2022 р., 16:31
Війна внесла корективи в життя кожного українця. З початком повномасштабного вторгнення росії з міркувань безпеки державні реєстри були відключені. І багато послуг та сервісів не були доступні громадянам. Проте поступово ми відновлюємо онлайн-сервіси аби кожен клієнт відчував підтримку та доступність державних послуг.
22 Серпня, 2022 р., 10:57
Сервісні центри МВС створюють доступні та зручні послуги для українців. Відтепер платні номерні знаки можна встановлювати на всі транспортні засоби в Україні. «Красиві» поєднання із парних чисел як то «5577» або чийсь рік народження «2000» стали доступними не тільки власникам легкових автомобілів.
19 Серпня, 2022 р., 10:20
За 7 місяців нинішнього року 12 тисяч 220 кандидатів у водії після перевірки їхніх знань в сервісних центрах МВС Київської області отримали свої перші посвідчення на право керування транспортними засобами. Екзаменатори ТСЦ МВС області провели більше 20 тисяч теоретичних і майже 23 з половиною тисячі практичних іспитів. Проте, лише найнаполегливіші слухачі курсів з підготовки і перепідготовки водіїв успішно склали іспити в автошколах та сервісних центрах МВС і стали учасниками дорожнього руху.  
18 Серпня, 2022 р., 10:57
Міністерство цифрової трансформації запустило тестування англомовної версії документів та призначення належного користувача в застосунку Дія. Взяти участь можна на порталі Дія.
25 Липня, 2022 р., 14:09
Із 24 липня в Україні запрацюють нові правила отримання водійського посвідчення. Зміниться підхід до навчання та алгоритм складання іспитів — теоретичну та практичну частини підготовки водіїв віднині розмежовують. Це передбачено Постановою.
25 Липня, 2022 р., 12:50
ЄС вкотре демонструє свою підтримку народові України. Цього разу йдеться про нові правила ЄС, які розширюють можливості користуватися українськими посвідченнями водія.
01 Липня, 2022 р., 14:51
29 червня, була підписана Угода між Україною та Європейським Союзом про вантажні перевезення автомобільним транспортом. Одним із її пунктів передбачено виключення необхідності водію мати крім національного ще й міжнародне посвідчення водія.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних