Головний сервісний центр МВС

27 Січня, 2023 р., 10:18
З 10 січня 2023 року набула чинності Угода між Кабінетом Міністрів України та Урядом Турецької Республіки про взаємне визнання та обмін національних посвідчень водія.
27 Січня, 2023 р., 10:14
Головний сервісний центр МВС та ДП «ІНФОТЕХ» розширюють спектр послуг, які можна отримати онлайн. Відтепер в Електронному кабінеті водія можливо сплатити за продовження зберігання номерних знаків без особистого візиту до сервісного центру МВС, де вони знаходяться.  
15 Грудня, 2022 р., 20:39
Від 14 грудня в Україні змінюється алгоритм реєстрації та перереєстрації транспортних засобів. Ці зміни регулюють дві постанови Кабінету міністрів України №1019 та №1299.
23 Листопада, 2022 р., 08:29
З 22 листопада сервісні центри МВС, які надають послуги по всій Україні, перейшли на оновлений графік роботи.
03 Листопада, 2022 р., 16:24
01 листопада 2022 року начальник Головного сервісного центру МВС  Микола Рудик представив колективу нового керівника регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Київській області (філія ГСЦ МВС) —  Сергія Петрова.
03 Листопада, 2022 р., 16:14
Онлайн-сервіс перевірки наявності номерних знаків став ще зручнішим. Він дозволяє побачити не тільки всі вільні номерні знаки для авто у певному регіоні України, а й відсортувати їх за типом транспортного засобу. 
06 Жовтня, 2022 р., 11:25
Головний сервісний центр МВС спільно з ДП «ІНФОТЕХ» та Укрпоштою відновлює онлан послугу, яку було призупинено з міркувань безпеки через повномасштабне вторгнення росії в Україну.
23 Вересня, 2022 р., 11:48
Через повномасштабне вторгнення рф на територію України мільйони людей опинилися у Європейському Союзі. Дехто з них поки не має можливості потрапити до України. Багато є водіями і зіткнулися з тим, що у них вичерпався термін дії посвідчення, затерлися дані в документі або змінились персональні дані. Відтепер такі водії можуть отримати послугу обміну посвідчення водія у Варшаві.
22 Вересня, 2022 р., 09:49
Отримувати державні послуги за допомогою смартфона — зручно і швидко. Українці звикли до онлайн сервісів і, здається, повною мірою оцінили їх переваги тільки тоді, коли втратили. Адже під час дії воєнного стану з міркувань безпеки довелось обмежити деякі онлайн сервіси, у тому числі онлайн призначення належного користувача. 
20 Вересня, 2022 р., 09:43
Кабінет Міністрів України 10 вересня 2022 року прийняв Постанову №1019. Згідно з нею номерні знаки уже можна перезакріплювати за авто родичів та незабаром відбудеться впровадження онлайн послуги замовлення номерних знаків через вебзастосунки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних