Микола Рудик представив нового начальника Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Київській області

Дата: 03.11.2022 16:24
Кількість переглядів: 209

01 листопада 2022 року начальник Головного сервісного центру МВС  Микола Рудик представив колективу нового керівника регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Київській області (філія ГСЦ МВС) —  Сергія Петрова.

Микола Рудик зазначив, що Сергій Петров має успішний професійний досвід, який неодноразово демонстрував на попередніх керівних посадах, зокрема, й заступника начальника  РСЦ ГСЦ МВС в Київській області.

«Люди мають відчувати ефективність роботи сервісних центрів МВС. Нині, коли перед всією Україною стоять безпекові виклики, у сфері надання державних послуг можуть поставати нові завдання і труднощі. Ми зобов’язані їх пройти гідно. Громадяни повинні отримувати послуги в зручний для них час, у зручному місці, у зручному за розташуванням та комфортному сервісному центрі. Також потрібно забезпечити такі умови, щоб у людей була можливість отримувати державні послуги, як фізично — у сервісному центрі МВС, так і онлайн. Але обов’язково завжди якісно та  оперативно», — наголосив під час вітального слова Микола Рудик.

Він зауважив, що це – завдання номер один, яке перед Головним сервісним центром, а відтак і перед усіма регіональними центрами МВС, ставить Міністерство внутрішніх справ України. А результат можна забезпечити шляхом цифровізації, некорумпованості, зручності, доступності й прозорості надання сервісних послуг.

«У колі пріоритетних завдань знаходиться, передусім, забезпечення належного функціонування удосконаленої системи електронної черги, прозорості в наданні послуги з отримання права керування транспортним засобом. Йдеться про організацію як начальником Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Київській області, начальниками ТСЦ МВС, так і адміністраторами-екзаменаторами,  процесу складання теоретичного й практичного іспитів на високому професійному рівні. Також потрібно тримати високу поланку якості в обслуговуванні клієнтів під час проведення реєстраційних дій з їхніми транспортними засобами», — зазначив начальник ГСЦ МВС Микола Рудик.

Також він закликав новопризначеного начальника РСЦ ГСЦ МВС в Київській області Сергія Петрова підтримувати в сервісних центрах МВС області дружню атмосферу, як для відвідувачів так і працівників, дотримуватись добрих традицій, започаткованих попереднім керівником. А ще – за таких непростих умов, в яких нині живе наша країна, дбати про колектив, де кожен – це висококласний фахівець своєї справи, який є надійною ланкою спільного ланцюга стабільності й безперебійності функціонування сервісних центрів МВС.

Новопризначений начальник РСЦ ГСЦ МВС в Київській області подякував за довіру та запевнив у своїй готовності відповідально виконувати свої обов’язки, особисто контролювати виконання поставлених керівництвом Головного сервісного центру МВС завдань, вимагаючи від колективу ефективної роботи.

«Адже позитивного результату можна досягти лише спільними зусиллями всієї команди», — зауважив новий начальник Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Київській області Сергій Петров.

Гасло нашої діяльності незмінне: «Ми працюємо з людьми та для людей, зміцнюючи довіру до державних послуг».

Головний сервісний центр МВС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.