Головний сервісний центр МВС

07 Жовтня, 2021 р., 10:38
Невдовзі набере чинності постанова Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2021 року № 1007. Нею запроваджується ряд нововведень у частині видачі посвідчення водія та допуску громадян до керування транспортними засобами.
07 Жовтня, 2021 р., 10:33
Реєстрація та перереєстрація автомобіля завжди були і залишаються найпопулярнішими послугами сервісних центрів МВС. Запроваджуючи надання державних послуг онлайн, ми піклуємось не лише про доступність державних послуг, а й про скорочення часу для їх отримання.
07 Жовтня, 2021 р., 10:18
15 вересня, під час засідання Кабінету міністрів України було внесено зміни до деяких постанов.
15 Вересня, 2021 р., 10:58
Тимчасові посвідчення водія терміном на 2 роки сервісні центри МВС почали видавати в листопаді 2017-го. Відповідні зміни були передбачені постановою Кабінету Міністрів України від 10 листопада 2017 року    № 885. До листопада 2019-го  перше дворічне водійське посвідчення отримали понад 750 тисяч українців.
15 Вересня, 2021 р., 10:40
Територіальні сервісні центри МВС та Департамент інформатизації Міністерства внутрішніх справ   довідки про несудимість надають вже майже три з половиною роки - з 1 лютого 2017-го. Такий документ потрібний для працевлаштування, оформлення візи для виїзду за кордон, для участі у тендері, здійснення усиновлення, встановлення опіки, оформлення громадянства, поновлення документів тощо.
11 Серпня, 2021 р., 14:20
Нещодавно водії освоїли новий онлайн-сервіс перевірки документів, а Головний сервісний центр МВС активно створює та впроваджує ще цікавіші ідеї.
27 Липня, 2021 р., 19:24
Сервісні центри МВС – одні з лідерів серед організацій, що надають якісні державні послуги в Україні. Дотримуючись цінностей і основних принципів діяльності, сервісні центри завжди прагнуть до вдосконалення – впровадження сучасних рішень і технологій для мінімізації часу та спрощення процедури надання послуг. 
27 Липня, 2021 р., 19:11
Понад три місяці клієнти сервісних центрів МВС отримують посвідчення водія на нових бланках. Таким чином, вже понад 11 000 водіїв мають оновлений документ.
27 Липня, 2021 р., 18:59
Незважаючи на протиепідемічні обмеження, що були запроваджені Урядом країни навесні нинішнього року, сервісні центри МВС Київської області найбільше адміністративних та інших послуг надали клієнтам саме у квітні. Прийом відвідувачів, як і зараз, відбувався виключно за попереднім особистим записом,  з дотриманням регламенту та алгоритму обслуговування, передбаченими законодавством.  
09 Червня, 2021 р., 11:50
Відтепер сервісні центри МВС реєструють транспортні засоби та видають посвідчення водія усім внутрішньо переміщеним особам.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних