Запис в електронну чергу відновлено

Дата: 10.06.2022 11:23
Кількість переглядів: 539

Фото без описуКраїна пробуджується. Хоч наші захисники й далі запекло борються за кожен клаптик української землі, все ж маємо працювати і повертати всі послуги довоєнного часу.

Тому з радістю інформуємо, що функціонал онлайн-запису до електронної черги відновлено. Це дозволить заощадити час клієнтів і з користю розпланувати його.

Тож записатися до сервісних центрів МВС нового зразка можна онлайн на офіційному вебсайті Головного сервісного центру МВС. Тут же обрати розділ «Запис в е-чергу», пройти ідентифікацію через сервіс ID.GOV.UA (це загальнодержавна електронна система ідентифікації особи, яка дає змогу використовувати всі можливі в Україні способи електронної ідентифікації), зазначити місце отримання послуги, саму послугу та дату і час відвідування сервісного центру МВС.

Варто наголосити, що до переліку сервісних центрів МВС Київської області, до яких раніше можна було записатись онлайн, додались ще три центри: ТСЦ МВС №№ 3241, що у Баришівці, 3248 – у Переяславі та 3249 – у селі Винарівка Ставищенської селищної громади. Відтепер через функціонал «Запис в е-чергу» можна зареєструватись на прийом до всіх 9-ти діючих сервісних центрів МВС Київщини.

Через електронну чергу можна записатися практично на всі послуги. Виняток лише для складання практичних іспитів на право керування транспортними засобами. Тут діє інший алгоритм: талон варто брати в терміналі, що встановлений у приміщенні обраного клієнтом сервісного центру МВС, або за відсутності терміналу — отримати послугу в порядку живої черги.

На жаль, через чисельні кібератаки на початку війни нам довелося тимчасово відключити електронну чергу. Проте, наразі вона вже працює на повну потужність. Можливості функціоналу запису в онлайн-чергу:

  • збереження інформації про всі наявні онлайн-реєстрації в черзі користувача;
  • запис в пару кліків на вільну дату та час для отримання послуги;
  • автоматичне встановлення обмеження кількості записів: один талон на обрану послугу протягом доби та 4 талони протягом місяця;
  • наявний алгоритм розподілу обслуговування громадян між адміністраторами залежно від їх кількості.

Сформований талон електронної черги необхідно показати адміністратору сервісного центру МВС для отримання послуги.

Нагадаємо, онлайн-запис є індивідуальним і не може бути переданий іншій особі. Невідповідність обраної послуги й даних, зазначених під час реєстрації в електронній черзі, реальним даним особи є підставою для скасування реєстрації в електронній черзі.

Зауважимо, що в  разі оголошення повітряної тривоги до початку роботи сервісного центру МВС надання послуг розпочинається лише після її відміни. Якщо повітряна тривога оголошена під час робочого дня, обслуговування негайно призупиняється, а відвідувачам пропонується прослідувати в укриття. При цьому очікування в черзі подовжується на час тривалості повітряної тривоги.

Отримати додаткову інформацію та консультацію можна за номером: (044)290 19 88 або в повідомленнях на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС, дізнатися новини сервісних центрів MBC — на сайті Головного сервісного центру МВС.

Головний сервісний центр МВС


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних