Державна служба зайнятості

14 Вересня, 2022 р., 11:17
На сайті державної служби зайнятості (www.dcz.gov.ua) можна отримати корисну інформацію щодо законодавчої бази, нормативно-правових актів, висвітлено новини, офіційні повідомлення та заходи, які проводяться службою зайнятості для населення.
14 Вересня, 2022 р., 11:07
Сьогодні кожен може отримати допомогу від держави на створення або розвиток власного бізнесу. Київський обласний центр зайнятості долучився до реалізації грантових програм, що запустив Уряд для розвитку малого та середнього бізнесу.
06 Вересня, 2022 р., 10:40
З початку року роботодавці Київщини отримали:
05 Вересня, 2022 р., 14:34
З метою наближення соціальних послуг до людей, оперативного сприяння зайнятості населення, надання інформаційної підтримки відвідувачам ЦНАП, спрямованої на якнайшвидший пошук роботи для безробітних та підбір працівників для роботодавців  з 06 вересня фахівець Володарської районної філії Київського обласного центру зайнятості розпочне роботу в приміщенні Володарського ЦНАПу.
05 Вересня, 2022 р., 13:04
Цього тижня фахівці Київської обласної служби зайнятості разом з соціальними партнерами підготували для вас безліч цікавих тренінгів, зустрічей з роботодавцями та майстер-класів, які допоможуть розібратися з ситуацією на ринку праці Київщини та навчать, як успішно працевлаштуватися.
30 Серпня, 2022 р., 13:04
Відповідальність – ключова навичка в сучасних умовах
26 Серпня, 2022 р., 11:44
Запрошуємо Вас долучатися до заходів Київського обласного центру зайнятості. Цього тижня на вебінарах і тренінгах ви зможете більше дізнатися про послуги служби зайнятості, права та обов’язки зареєстрованих безробітних, навчитися техніці пошуку роботи, опануєте навички цифрової грамотності та користування електронними ресурсами, отримаєте інформацію про джерела пошуку роботи, про ринок праці та актуальні вакансії, можливості професійного навчання тощо.
19 Серпня, 2022 р., 15:09
Однією із послуг є укомплектування вільних робочих місць кваліфікованими працівниками. Саме з цією метою до Володарської районної філії Київського обласного центру зайнятості звернулась регіональний менеджер по персоналу компанії ТОВ «ФОРА» Порошина Анастасія.
10 Серпня, 2022 р., 10:54
В умовах воєнного стану, згідно з Законом України «Про зайнятість населення», для отримання статусу безробітного особа, яка шукає роботу, може звернутися до будь-якого територіального органу центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері зайнятості населення та трудової міграції, будь-якими доступними їй засобами комунікації, у тому числі електронними, із заявою про надання статусу безробітного.
08 Серпня, 2022 р., 16:17
Естонська рада у справах біженців у співпраці із Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє» та Естонська організація «Гараж48» запрошують жінок в Україні втілити свої мрії щодо власного бізнесу та стати підприємицею!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.