Державна служба зайнятості

16 Лютого, 2022 р., 16:34
Ключовою гарантією забезпечення прав неконкурентоспроможних на ринку праці громадян є встановлення квот на працевлаштування осіб, що належать до відповідної категорії.
16 Лютого, 2022 р., 16:18
Вибір професії — справа нелегка, але необхідна, адже щасливе й успішне життя багато в чому залежить від роботи, яку виконує людина.
03 Лютого, 2022 р., 10:15
Єдиний соціальний внесок (ЄСВ) — обов’язковий платіж роботодавця за найманого працівника до системи загальнообов’язкового державного соціального страхування.
03 Лютого, 2022 р., 10:06
З метою реалізації експериментального проєкту щодо впровадження нової моделі надання клієнтоорієнтованих послуг службою зайнятості 2 лютого 2022 року Володарською районною філією Київського обласного центру зайнятості було організовано засідання «круглого столу» на тему «Шляхи взаємодії служби зайнятості із соціальними партнерами щодо відбору кандидатів з числа безробітних громадян у патронатні вихователі». В заході взяли участь начальник служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Володарської селищної ради Лариса Колдашова, головний спеціаліст служби у справах дітей та сім’ї Ольга Грох та начальник відділу соціальної роботи центру надання соціальних послуг Володарської селищної ради Ірина Фещук.
02 Лютого, 2022 р., 16:30
01 лютого 2022 року начальник сектору взаємодії з роботодавцями Володарської районної філії Київського обласного центру зайнятості Любов Бучок провела нараду з представниками роботодавців, під час якої було обговорено зміни до Закону України «Про рекламу».
11 Січня, 2022 р., 16:37
Закон України «Про рекламу» ще у 2012 році доповнено статтею 24-1.
05 Січня, 2022 р., 12:25
У межах Програми реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX, було розроблено онлайн-курс для ветеранів та ветеранок. Проєкт створено ветеранами, військовими психологами і кращими фахівцями ринку праці України.
23 Грудня, 2021 р., 16:24
У своєму прагненні зробити послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів, Київським обласним центром зайнятості розроблено інформаційні посилання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних