Державна служба зайнятості

03 Жовтня, 2022 р., 13:01
З 1 липня стартувала програма "єРобота", заявку на безповоротний грант для власної справи можна подати через Дію. 
03 Жовтня, 2022 р., 09:22
Фахівці Київської обласної служби зайнятості разом з соціальними партнерами підготували для вас безліч цікавих тренінгів, зустрічей з роботодавцями та майстер-класів, які допоможуть розібратися з ситуацією на ринку праці Київщини та навчать, як успішно працевлаштуватися.  Ви зможете більше дізнатися про послуги служби зайнятості, права та обов’язки зареєстрованих безробітних, навчитися техніці пошуку роботи, опануєте навички цифрової грамотності та користування електронними ресурсами, отримаєте інформацію про джерела пошуку роботи, можливості професійного навчання та започаткування власної справи.
28 Вересня, 2022 р., 10:09
Не слід нехтувати можливістю залучати допоміжні інструменти для успішного працевлаштування або відкриття власної справи.
27 Вересня, 2022 р., 11:35
Підвищити стандарти та вийти на новий рівень забезпечення підприємств кадровим потенціалом пропонують у обласній службі зайнятості.
26 Вересня, 2022 р., 08:37
Пошук роботи - це важка праця. Той, хто хоче знайти роботу швидко, повинен бути готовий до виконання певних покрокових завдань, які будуть поєднуватися у ланцюжок на шляху до омріяного місця роботи.  Служба зайнятості пропонує свою допомогу в цій нелегкій діяльності. Якщо ви хочете більше дізнатися про технології пошуку роботи, нюанси та особливості працевлаштування, про певну поведінку на ринку праці, завітайте на наші семінари та тренінги. Знання, які ви отримаєте на наших заходах будуть вам корисні на різних етапах пошуку роботи.
22 Вересня, 2022 р., 15:50
Такі новини завжди приходять невчасно. Навіть, якщо працівник знає, що компанія проводить скорочення, він до останнього сподівається, що його це не стосуватиметься. Звільнення — це дуже важко для всіх. Але ще важче зрозуміти наступні кроки, подолати стрес, сфокусуватися й знайти ще кращу роботу, ніж була. Стрес часто заважає ясно мислити та скласти ефективний план.
22 Вересня, 2022 р., 08:52
Служба зайнятості постійно розширює можливості для вдосконалення співробітництва з роботодавцями, успішного працевлаштування громадян та задоволення потреб своїх клієнтів.
21 Вересня, 2022 р., 09:51
Відтепер пошук кваліфікованих кадрів стає зручнішим і швидшим. В програмному комплексі Державної служби зайнятості реалізована технічна можливість подання відомостей про потребу в працівниках за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)», з накладенням електронного підпису та печатки, які базуються на кваліфікованих сертифікатах відкритих ключів.
21 Вересня, 2022 р., 09:39
З рішенням щодо надання (відмову в наданні) статусу безробітного, визначення розміру і терміну виплати матеріального забезпечення на випадок безробіття, відкладення, скорочення тривалості та припинення виплати такого забезпечення особа ознайомлюється під час чергового відвідування центру зайнятості (спілкування з кар’єрним радником за умови дистанційного обслуговування). У разі особистого відвідування центру зайнятості безробітний ставить підпис у відповідному додатку до персональної картки.
19 Вересня, 2022 р., 15:47
Десятки тисяч робочих місць на відстані одного кліку. Такі можливості відкриває Єдиний портал вакансій (https://jobportal.dcz.gov.ua), який розпочинає роботу від сьогодні завдяки спільним зусиллям Міністерство економіки України, Державної служби зайнятості та провідних українських сайтів з пошук роботу (Work.ua, robota.ua, novarobota.ua, PidBir, grc.ua - сайт з пошуку роботи, Jooble).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних