Державна служба зайнятості

15 Травня, 2023 р., 15:25
Один з пріоритетів служби зайнятості в умовах сьогодення - забезпечити інтеграцію внутрішньо переміщених осіб у ринок праці та підприємництво. 
03 Квітня, 2023 р., 15:31
Ваучер – це документ, який видається одноразово та дає право безоплатно пройти навчання за затвердженим переліком професій та спеціальностей за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
14 Лютого, 2023 р., 13:38
Для  активізації ринку праці та зростання зайнятості серед населення уряд затвердив новий порядок надання компенсацій роботодавцям за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних, яким складно знайти роботу. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Кабінету Міністрів 10 лютого 2023 року.  Фінансові механізми підтримки роботодавців зазначені в пункті 1 Розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону № 2622-IX. Відповідно до активних програм зайнятості, роботодавці отримуватимуть певні пільги за працевлаштування окремих категорій осіб.
27 Січня, 2023 р., 10:25
Київська обласна служба зайнятості нагадує, що для вашої зручності працює низка інформаційних ресурсів щодо пошуку роботи, а саме:
27 Січня, 2023 р., 09:58
Коли ти отримаєш свою першу роботу пам’ятай, що відтепер твоє життя починає новий відлік.  І тут важливо зрозуміти, чого ти хочеш від кар’єри та життя. І чим швидше зрозумієш свої пріоритети, тим швидше почнеш рухатися у вірному напрямку.
12 Січня, 2023 р., 08:56
Головна мета, яка постала на сьогодні перед фахівцями центру зайнятості, є побудова нових рівнів взаємодії з роботодавцями. Це не тільки отримання вакансій від роботодавця, а й підвищення зацікавленості громадян у легальному працевлаштуванні, швидке укомплектування вакансій, оперативне налагодження співпраці з підприємствами, удосконалення системи підбору та професійне навчання безробітних для результативного працевлаштування. “Зараз для нас цільова програма одна – чітка і безперебійна робота обласної служби зайнятості в умовах війни. Ми ведемо постійні перемовини з місцевими роботодавцями, які потребують працівників і готові взяти на роботу громадян з інших областей України“, - зазначив директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук.
05 Грудня, 2022 р., 08:51
Фахівці Київської обласної служби зайнятості підготували для вас цікаві тренінги та майстер-класи, які допоможуть розібратися з ситуацією на ринку праці Київщини, поінформують про сучасні вимоги  роботодавців до фахівців на ринку праці, навчать стратегії  та  тактиці реалізації  власного кар’єрного зростання у майбутньому.
28 Листопада, 2022 р., 08:44
Фахівці Київської обласної служби зайнятості разом з соціальними партнерами підготували для вас цікаві тренінги, зустрічі з роботодавцями та майстер-класи, які допоможуть розібратися з ситуацією на ринку праці Київщини та навчать, як успішно працевлаштуватися.
14 Листопада, 2022 р., 10:15
Запрошуємо всіх учасників ринку праці Київщини на зустрічі з представниками органів місцевої влади та самоврядування, фахівцями служби зайнятості, соціальними партнерами та роботодавцями, які відбуваються за ініціативи Київської обласної служби зайнятості.
10 Листопада, 2022 р., 11:35
Хто має право на матеріальне забезпечення на випадок безробіття та соціальні послуги?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.