Державна служба зайнятості

10 Листопада, 2022 р., 11:35
Хто має право на матеріальне забезпечення на випадок безробіття та соціальні послуги?
07 Листопада, 2022 р., 08:30
Фахівці Київської обласної служби зайнятості разом з соціальними партнерами підготували для вас цікаві тренінги, зустрічі з роботодавцями та майстер-класи, які допоможуть розібратися з ситуацією на ринку праці Київщини та навчать, як успішно працевлаштуватися.
01 Листопада, 2022 р., 16:15
Оновлений ресурс для шукачів роботи та роботодавців «Єдиний портал вакансій» (https://jobportal.dcz.gov.ua), з вдосконаленим алгоритмом пошуку роботи за професією, доступний для всіх шукачів роботи та відкриває широкі можливості швидкого пошуку актуальних вакансій.
01 Листопада, 2022 р., 16:09
Сфера зайнятості продовжує адаптуватися до нових викликів у бік підвищення ефективності активних програм та доступності надаваних послуг. Значним кроком на цьому шляху стало ухвалення 21.09.2022 р. Закону України № 2622-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування служби зайнятості, соціального страхування на випадок безробіття, сприяння продуктивній зайнятості населення, у тому числі молоді, та впровадження нових активних програм на ринку праці».
28 Жовтня, 2022 р., 08:23
Нагадаємо, що пунктом 81 частини 1 статті 36 Кодексу законів про працю України визначена одна з підстав припинення трудового договору, а саме: смерть роботодавця - фізичної особи або набрання законної сили рішенням суду про визнання такої фізичної особи безвісно відсутньою чи про оголошення її померлою.
13 Жовтня, 2022 р., 14:43
Сьогодні у кожного є можливість отримати допомогу від держави на створення  або розвиток власного бізнесу.  Київська обласна служба зайнятості  запрошує усіх, хто має бізнес-ідею та бажає її втілити, подати заявку для отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. Розмір гранту - від 50 тис. до 250 тис. грн
07 Жовтня, 2022 р., 09:25
Повний спектр послуг для започаткування власної справи – консультації та тренінги з профорієнтації, надання консалтингових послуг у сфері бізнес-планування, ведення та розвитку власної справи, інвестиційна та кредитна підтримка, сприяння у пошуку партнерів, надання консультацій та допомоги від соціальних партнерів – і все це на безоплатній основі  можуть отримати мешканці Київщини. Центр розвитку підприємництва дозволяє отримати підприємцям не тільки поради та консультації, а й сприяє у пошуку необхідних приміщень, устаткування, надає допомогу в оформленні всіх необхідних дозволів та документів.
06 Жовтня, 2022 р., 11:05
Для стимулювання розвитку підприємництва, підтримки малого та середнього бізнесу у Києво-Святошинському районному, Білоцерківському міськрайонному, Броварському міськрайонному центрах зайнятості  та Переяслав-Хмельницькій міськрайонній філії Київського обласного центру зайнятості працюють Центри розвитку підприємництва - сучасна технологія єдиного середовища підтримки всіх бажаючих започаткувати та розвивати власну справу.
04 Жовтня, 2022 р., 11:10
Київська обласна служба зайнятості пропонує  для зареєстрованих безробітних безкоштовні послуги з професійного навчання, згідно законодавства, усім, кому потрібно отримати гідну роботу, розвинути необхідні навички, підвищити рівень своєї кваліфікації, змінити професію або опанувати нову.
03 Жовтня, 2022 р., 13:01
З 1 липня стартувала програма "єРобота", заявку на безповоротний грант для власної справи можна подати через Дію. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.