Новини

15 Серпня, 2024 р., 16:48
Через повномасштабне вторгнення росії, понад 8 млн українців вимушено стали внутрішньо переміщеними особами – залишили свої домівки та тимчасово переїхали жити у більш безпечні регіони країни. Незалежно від місця проживання і реєстрації, кожен може отримати медичну допомогу в однаково повному обсязі, незалежно від місця реєстрації чи місця проживання. Це право реалізується через Програму медичних гарантій, яка зокрема, покриває потреби внутрішньо переміщених осіб.
15 Серпня, 2024 р., 13:58
Ви вимушені були покинути своє постійне місце проживання і переїхати в інший регіон? Ваш сімейний лікар чи педіатр залишився за попереднім місцем проживання?  На новому місці проживання у вас народилася дитина? Саме в таких ситуаціях опиняються люди зі статусом вимушено переміщеної особи. Незалежно від місця проживання або реєстрації, вони можуть в повному обсязі отримувати медичну допомогу.
15 Серпня, 2024 р., 10:43
Відкриті дані — основа для ефективної та прозорої роботи держави. Навіть під час війни Україна продовжує розвивати сферу та посіла 3-тє місце в Європі в рейтингу Open Data Maturity за рівнем зрілості відкритих даних.
14 Серпня, 2024 р., 10:03
14 серпня 2023 року сержант Ігор Руденко пішов із життя.
13 Серпня, 2024 р., 15:49
Церемонія прощання із підполковником Пігулевським Олегом Георгійовичем, який загинув 02 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання, будучи вірним військовій Присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, відбудеться 14 серпня 2024 року об 11:00 у Спасо-Преображенському соборі на площі Волі у місті Біла Церква.
13 Серпня, 2024 р., 14:42
Отримайте поради, які допоможуть вам діяти коректно та з повагою в інтерактивному симуляторі, що був створений до освітнього серіалу «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія». Наприклад:
12 Серпня, 2024 р., 18:47
Володарська державна дільнична лікарня ветеринарної медицини повідомляє, що 14.08.2024 спеціалістами ВДДЛВМ буде проводитись подвірний обхід в селі Логвин для проведення планового щеплення тварин (котів та собак) проти сказу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних