Новини

09 Жовтня, 2023 р., 08:30
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити ремонтні роботи у мережах Володарської селищної територіальної громади.
08 Жовтня, 2023 р., 14:09
Шановні юристи Володарської громади!
08 Жовтня, 2023 р., 08:30
Шановні працівники державної санітарно-епідеміологічної служби громади! Прийміть щирі вітання з професійним святом!
06 Жовтня, 2023 р., 15:37
1 жовтня відбувся тренінг з організаційного розвитку волонтерської діяльності Червоного Хреста Володарки за участю спеціалістів Білоцерківської Організації товариства Червоного Хреста України
06 Жовтня, 2023 р., 14:22
Понад 10 тисяч ветеранів війни та військовослужбовців звернулися до системи безоплатної правничої допомоги від початку 2023 року. Серед поширених питань цієї категорії клієнтів – підстави звільнення з військової служби, порядок переведення до іншої військової частини, а також ті, що стосуються сімейних правовідносин, зокрема стягнення аліментів, розлучення, оформлення спадщини. Розповідаємо, як учасникам бойових дій отримати безоплатну правничу допомогу та в яких випадках може допомогти система БПД. 
06 Жовтня, 2023 р., 11:10
Сьогодні, 06 жовтня, відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради під головуванням секретаря селищної ради Сергія Миколаєнка.
05 Жовтня, 2023 р., 11:49
Солдат 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців Макодзьоба Сергій Сергійович загинув, захищаючи Україну від російських загарбників, поблизу Вугледара Донецької області 16 лютого 2023 року.
05 Жовтня, 2023 р., 11:30
З метою збереження та зміцнення здоров’я, розвитку основних фізичних якостей та рухових здібностей, підвищення рівня фізичної підготовленості учнівської молоді 4 жовтня 2023 року на Володарському селищному стадіоні «Колос»  відбулась першість Володарської селищної територіальної громади з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 4-5, 6-7, 8-9 класів закладів загальної середньої освіти на призи фіналістки Олімпійських ігор та чемпіонату світу, МСМК  Юлії Кревсун (Гуртовенко).
05 Жовтня, 2023 р., 08:51
З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити ремонтні роботи у мережах Володарської селищної територіальної громади.
04 Жовтня, 2023 р., 11:04
3 жовтня секретар Володарської селищної ради Сергій Миколаєнко, спільно із заступниками селищного голови, керуючим справами та начальником відділу освіти, провів зустріч із директором, вчителями фізкультури та представниками батьківського комітету Володарського ліцею імені Мельника, які звернулися із важливим питанням – відсутністю зручних місць для занять фізичною активністю для учнів ліцею.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних