Новини

22 Вересня, 2023 р., 15:00
Напередодні Всеукраїнського Дня дошкілля секретар селищної ради Сергій Миколаєнко, перший заступник селищного голови Юрій Слободський, заступник селищного голови Олена Гетман та начальник відділу освіти селищної ради Валентина Рафальська привітали працівників дошкілля з професійним святом та подякували їм за самовіддачу в роботі, мудрість, терпіння та нескінченну любов до своєї справи і до маленьких громадян нашої громади. Побажали всій дошкільній родині, щоб у сім’ях панувала злагода й достаток, в серцях – любов, а в душах – спокій. Щоб небо над нашими головами було мирним і яскраво-блакитним, а всі діти – усміхненими й щасливими.
22 Вересня, 2023 р., 08:34
Офіс з розвитку підприємництва та експорту у співпраці з Visionest Insistute (Естонія) запрошують українських експортерів із усіх галузей виробництва на довгострокову практичну навчальну програму Export Academy 2023.
22 Вересня, 2023 р., 08:02
21 вересня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при Володарській селищній раді, яке провів перший заступник селищного голови, голова комісії Юрій Слободський.
21 Вересня, 2023 р., 17:11
В рамках підготовки до сесії 20 та 21 вересня 2023 року відбулися засідання постійних комісій селищної ради з питань соціально-економічного розвитку, гуманітарної сфери, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища та з питань бюджету, фінансів і комунального майна.
21 Вересня, 2023 р., 10:20
Перша леді України, Олена Зеленська, презентувала електронну версію "Довідника безбар’єрності". Цей посібник призначений для фіксації нових норм безбар’єрної мови та виступає як гід для коректного спілкування. Презентація відбулася в рамках Міжнародного дня загального доступу до інформації і відзначилася участю журналістів і головних редакторів провідних українських медіа.
21 Вересня, 2023 р., 09:47
З 01.10.2023 штрафні санкції за порушення норм Закону України про застосування РРО застосовуються до всіх суб’єктів господарювання Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що згідно з Законом України від 30.06.2023 року №3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», контролюючі органи мають право проводити перевірки за період, починаючи з 24 лютого 2022 року по день закінчення воєнного стану в частині дотримання суб’єктами господарювання норм Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» у загальному порядку. 
20 Вересня, 2023 р., 18:00
Відповідно до розпорядження секретаря селищної ради  від 11 вересня 2023 року № 73 «Про скликання тридцять четвертої  сесії Володарської селищної ради VІІІ скликання» 20 жовтня 2023 року о 10-00 відбудеться засідання тридцять четвертої сесії селищної ради. Місце проведення: зал засідань, площа Миру, 4, смт Володарка.
20 Вересня, 2023 р., 15:27
В останню путь загиблого солдата з усіма військовими почестями провели його рідні, побратими, працівники селищної ради й установ громади та місцеві жителі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних