Державна міграційна служба України

05 Серпня, 2022 р., 11:27
Правила оформлення біометричних документів (паспорт для виїзду за кордон та паспорт громадянина України  у  формі ID-картки) є єдиними для всіх громадян України і затверджені постановами Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 р. № 302 (ID-паспорт) та від 7 травня 2014 р. № 152 (паспорт для виїзду за кордон).
21 Липня, 2022 р., 11:46
Набуття громадянства України за народженням
14 Липня, 2022 р., 17:05
В умовах воєнного стану до Володарського відділу ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області досить часто звертаються мешканці територій України, які постраждали від російської окупації. У громадян України були відібрані, зіпсовані паспорти громадянина України або втрачені під час евакуації з окупованих територій.  Тому  питання про те, як діяти, якщо  паспорт втрачений виникає не так вже й рідко.
06 Липня, 2022 р., 18:01
Згідно інформації Міністерства закордонних справ України, ураховуючи те, що діяльність українських посольства та консульств на території російської федерації припинено, російські громадяни в росії можуть звертатися до візових центрів зовнішнього постачальника послуг (компанія VFS Global) у восьми російських містах: Москві, Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі, Калінінграді, Казані, Новосибірську, Ростові-на-Дону та Самарі. Візові клопотання опрацьовуватимуться українськими дипломатичними установами в третіх країнах в співпраці із українським компетентними органами.
15 Червня, 2022 р., 16:56
Постановою Кабінету Міністрів України від 10.06.2022 №678 затверджено Порядок реалізації експериментального проєкту щодо оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду закордон громадянам України, які перебувають за межами України.
13 Червня, 2022 р., 12:06
Для отримання посвідки на тимчасове проживання в Україні необхідно:
01 Червня, 2022 р., 15:42
1.06.2022 з нагоди свята   у приміщенні Володарського відділу ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області проведено урочисте вручення паспортів громадянина України  для виїзду за кордон маленьким громадянам нашої країни.
27 Травня, 2022 р., 11:26
Підрозділ надає адміністративні послуги з оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі ID-картки, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, вклеювання у паспорт громадянина України у формі книжечки фотокартки у зв’язку з досягненням 25-річного та 45-річного віку, оформлення документів про набуття/прийняття громадянства України, оформлення документів для надання дозволу на виїзд на постійне проживання за кордон,

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.