ГУ ДСНС України у Київській області

22 Листопада, 2022 р., 11:40
Чадний газ – це продукт неповного згорання різних видів палива, деревини, сміття тощо. Цей газ не має запаху, безбарвний, тому його неможливо відчути. Чадний газ легший за повітря і тому піднімається вгору. Він зустрічається всюди, де є спалення палива, а при цьому недоспалення кількості кисню, погана робота витяжок, забиті димарі. На відкритому просторі небезпека мінімальна.
22 Листопада, 2022 р., 11:38
Якщо на автошляхи опустився туман, за можливості скасуйте подорож або відкладіть її на невизначений час, поки мряка не розсіється. Коли ж поїздка дуже важлива і ви зобов’язані вирушити з дому, дотримуйтеся низки нескладних правил. Зокрема, прогріваючи авто, увімкніть склоочисники – часто ілюзії густого туману додає брудне лобове скло. Крім цього, не допускайте запотівання стекол. Якщо ж таке сталося, то включіть опалення і вентиляцію салону.
07 Листопада, 2022 р., 15:54
А чи цікавились ви за скільки часу згорає автомобіль? Як запобігти пожежі автомобіля, та що робити якщо ваше авто все ж загорілось!?
31 Жовтня, 2022 р., 16:31
Що приховується за цими рядками та чи завжди необхідно подавати таку декларацію, і взагалі, яке значення вона має, – Білоцерківське районне управління ГУ ДСНС України у Київській області допоможе розібратися у цьому питанні. Ми виділили 7 основних фактів, які власники або орендарі приміщення повинні знати.
31 Жовтня, 2022 р., 16:28
Щоб запобігти виникнення пожежі у власному помешканні необхідно дотримуватись певних правил пожежної безпеки:
31 Жовтня, 2022 р., 16:22
Всеукраїнська акція "Герой - рятувальник року" передбачає: виявлення непересічних особистостей, які проявили мужність та героїзм під час рятування людей, майна, ліквідації пожеж, аварій, надзвичайних ситуацій, стихійного лиха; донесення до широкого загалу фактів та обставин їх героїчних вчинків, визначення найкращих серед кращих, і як кульмінація - проведення урочистої церемонії нагородження переможців.
25 Жовтня, 2022 р., 16:35
При виявленні міни треба негайно відійти на безпечну відстань та повідомити ДСНС про знахідку. Зробити це можна за номером 101 або у застосунку «Розмінування України».
11 Жовтня, 2022 р., 10:35
Шановні громадяни, пам’ятайте: чимала кількість горючих матеріалів в оселях формує значне горюче навантаження й створює умови для швидкого поширення пожежі. А наш сучасний побут насичений різними електроприладами, що за неправильної експлуатації, пошкодження чи роботи в аварійних режимах також здатні призвести до виникнення пожеж. Однак у більшості випадків вирішальним є особиста обережність  кожного та уважність до власної безпеки.
11 Жовтня, 2022 р., 10:27
Якщо почули сирени, перебуваючи вдома:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних