ГУ ДСНС України у Київській області

23 Грудня, 2022 р., 14:06
До місця виклику було направлено 2 відділення чергового караулу 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Володарка.
21 Грудня, 2022 р., 16:52
Головний принцип одягу - це його багатошаровість. Першою має бути термобілизна. Її функція в тому, щоб миттєво відвести від тіла вологу, яка виділяється.
15 Грудня, 2022 р., 21:27
Чимала кількість горючих матеріалів в оселях формує значне горюче навантаження й створює умови для швидкого поширення пожежі. А наш сучасний побут насичений різними електроприладами, що за неправильної експлуатації, пошкодження чи роботи в аварійних режимах також здатні призвести до виникнення пожеж. Однак у більшості випадків вирішальним є особиста обережність  кожного та уважність до власної безпеки.
15 Грудня, 2022 р., 21:13
13 грудня 2022 року для учнів  ВОЛОДАРСЬКОГО ЛІЦЕЮ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ був проведений «Єдиний урок безпеки» за участю представників Білоцерківського районного управління Головного управління ДСНС України у Київській області.
15 Грудня, 2022 р., 20:47
Найбільша кількість пожеж припадає на житловий сектор. Через нехтування громадянами елементарних правил пожежної безпеки виникають пожежі внаслідок яких вогнем знищується не лише майно, але й здоров’я та життя. З метою зменшення кількості пожеж у житловому секторі  13 грудня працівники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели інформаційно-роз'яснювальну роботу з мешканцями с. Надросівка Володарської селищної територіальної громади. 
22 Листопада, 2022 р., 11:40
Чадний газ – це продукт неповного згорання різних видів палива, деревини, сміття тощо. Цей газ не має запаху, безбарвний, тому його неможливо відчути. Чадний газ легший за повітря і тому піднімається вгору. Він зустрічається всюди, де є спалення палива, а при цьому недоспалення кількості кисню, погана робота витяжок, забиті димарі. На відкритому просторі небезпека мінімальна.
22 Листопада, 2022 р., 11:38
Якщо на автошляхи опустився туман, за можливості скасуйте подорож або відкладіть її на невизначений час, поки мряка не розсіється. Коли ж поїздка дуже важлива і ви зобов’язані вирушити з дому, дотримуйтеся низки нескладних правил. Зокрема, прогріваючи авто, увімкніть склоочисники – часто ілюзії густого туману додає брудне лобове скло. Крім цього, не допускайте запотівання стекол. Якщо ж таке сталося, то включіть опалення і вентиляцію салону.
07 Листопада, 2022 р., 15:54
А чи цікавились ви за скільки часу згорає автомобіль? Як запобігти пожежі автомобіля, та що робити якщо ваше авто все ж загорілось!?
31 Жовтня, 2022 р., 16:31
Що приховується за цими рядками та чи завжди необхідно подавати таку декларацію, і взагалі, яке значення вона має, – Білоцерківське районне управління ГУ ДСНС України у Київській області допоможе розібратися у цьому питанні. Ми виділили 7 основних фактів, які власники або орендарі приміщення повинні знати.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних